Skolas direktore emocionāli atvadās no traģēdijā Saulkrastos mirušās ģimenes

Portāls nra.lv 10.oktobris 2017, 8:14
 
Sergei Savostyanov/TASS/ SCANPX
Piektdienas rītā mediji informēja par traģēdiju Saulkrastos, kur privātmājas sprādzienā dzīvību zaudēja pieci cilvēki. Juglas vidusskolas direktore Aija Melle sociālajā tīklā facebook publicējusi emocionālu ierakstu par bojāgājušo ģimeni.
"Nekas vairs nebūs kā agrāk... Jūs dzīvi pārvērtāt par prieku, svētki skolā bija neiedomājami bez jums... Taču visam pamatā bija darbs, ko Tu, Ilmār, mācīji Nilam, Anetei, skolas puikām un mums, skolotājiem, radīdams sajūtu, ka viss ir iespējams, ja Tu kaut ko patiešām vēlies un esi gatavs strādāt. Nil, Tu biji mūsu labākais skolēns nevis labo atzīmju, bet savas vienkāršās cilvēcības dēļ......
Ir noticis neiespējamais," emocionālā vēstījumā raksta skolas direktore.


"Desmitie vakar staigāja gar jūru, puikas stadionā sita bumbu, mēs bijām apjukuši un nelaimīgi. Tagad mums katram skolā paliek savs stāsts par jums - ļoti personisks un dzīvs...Lai viegls lidojums..."

Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Jau vēstīts, ka 6.oktobrī privātmājas sprādzienā dzīvību zaudēja pieci cilvēki. Mediji informēja, ka bojāgājušo vidū ir Latvijā pazīstamais pirotehnikas speciālists Ilmārs Āboliņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas