Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Keita Midltone redzēta pirmo reizi kopš operācijas janvārī

© Pixabay.com

Velsas princese Keita pirmo reizi publiski redzēta pēc tam, kad viņai janvārī veica vēdera operāciju un viņa gandrīz divas nedēļas atveseļojās slimnīcā, vēsta "abcnews.com".

42 gadus vecā Keita tika nofotografēta pirmdien netālu no Vindzoras pils automašīnā, ko vadīja viņas māte Kerola Midltone.

Jāpiebilst, ka Kensingtonas pils nav akceptējusi fotogrāfiju.

Jaunā Keitas fotogrāfija tika publicēta, tiešsaistē turpinot virmot spekulācijām par viņas veselību un labklājību.

Trīs bērnu mamma un prinča Viljama sieva pēdējo reizi publiski tika redzēta Ziemassvētku dienā, kad viņa kopā ar karaliskās ģimenes locekļiem devās uz baznīcu Sandringemā, karaliskās ģimenes īpašumā Norfolkā Anglijā.

Tikai dažas nedēļas vēlāk, janvāra vidū, pils paziņoja, ka Keitai ir veikta "plānota vēdera operācija" Londonas klīnikā. Pils nesniedza sīkāku informāciju par to, kāda veida operācija Keitai tika veikta, taču apstiprināja, ka princeses medicīniskā problēma nav saistīta ar vēzi.

Keita tika hospitalizēta gandrīz divas nedēļas, un pēc tam viņa turpināja atveseļoties savas ģimenes mājās Vindzorā. Pils 29. janvāra paziņojums, ka Keita ir izrakstīta no slimnīcas, bija viens no retajiem jaunumiem, ko pils ir paudusi par viņas stāvokli.

Keitas prombūtne no sabiedrības redzesloka, kā arī viņas vīrs, princis Viljams, kurš nesen izlaida karalisku pasākumu “personisku iemeslu” dēļ, izraisīja niknas spekulācijas tiešsaistē par Keitas labklājību.