"Paranoja vai veselības problēmas?" Ļaudis apspriež Putina dīvaino izturēšanos tikšanās laikā ar Šoigu

tautaruna.lv 22.aprīlis 2022, 0:20
 
SCANPIX
Krievijas prezidenta Vladimira Putina un Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu tikšanās, kas iemūžināta video, dīvaina šķita ne tikai skatītājiem, bet arī amatpersonām.

Ukrainas prezidenta biroja padomnieks Oleksijs Arestovičs, komentējot šo tikšanos, brīnijās par Putina dīvaino pozu sarunu laikā, proti, Krievijas prezidents visu laiku ar labo roku cieši turējās pie galda malas, sēdēja nedabīgi, bet viņa seja izskatījās uztūkusi. Arestovičs pievērsa uzmanību arī tam, ka viņa bikses sēžoties bija uztrāvušās tik augstu, ka bija redzamas zeķes gandrīz visā to garumā. Dīvaini bijis arī tas, ka Šoigu uz tikšanos bija ieradies civilā uzvalkā. Arestovičs pieļāva iespēju, ka arī šis video, līdzīgi kā Putina tikšanās ar stjuratēm, varētu būt samontēts.

Lielākā daļa ļaužu par Putina zeķēm un Šoigu uzvalku daudz nelikās zinis, toties dīvainā Putina turēšanās pie galda gan nebija palikusi nepamanīta. Vieni izteica pieņēmumu, ka Putinam ir ļoti nopietnas veselības problēmas, citi, ka viņa paranoja ir sasniegusi tādu līmeni, ka viņs, baidoties no Šoigu, nemitīgi roku tur uz slepenās pogas, lai izsauktu palīdzību.

Savukārt viens ķermeņa valodas eksperts bija secinājis, ka Putina izturēšanās skaidri norāda, ka viņš netic nevienam Šoigu vārdam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas