Lūdz palīdzību 11 gadus vecai meitenei, kas brīnumainā kārtā izglābās no ugunsgrēka

tautaruna.lv 5.jūnijs 2023, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pavisam nesen vēstīts par nelaimi Valdlaučos, Bauskas ielas 207. namā, kur no ugunsgrēka piektā stāva dzīvoklī brīnumainā kārtā izglābās vienpadsmitgadīga meitene. Diemžēl bērns ugunsgrēkā zaudēja gan mammu, gan vecmammu, tagad meiteni adoptēs tuvinieki. Lai atgūtos no smagajiem pārdzīvojumiem un sāktu dzīvi gandrīz no jauna, ģimenei nepieciešams finansiāls atbalsts, vēsta "Degpunktā".

Liktenīgajā naktī, kad vienpadsmit gadus vecā Miroslava piedzīvoja nāves briesmas, sadega visa meitenītes iedzīve. Mantas Miroslava atgūs, taču zaudēto ģimeni vairs neviens neatgriezīs. Ugunsgrēkā gāja bojā meitenes mamma un vecmāte. Vectēvs tobrīd bijis no degšanas tālākajā istabā, un ugunsdzēsējiem izdevās senioru izglābt. Meitene tika ārā pati saviem spēkiem, izkļūstot pa logu un tiekot līdz kaimiņu dzīvoklim. Par meiteni rūpes uzņēmusies krustmāte Jūlija.

Miroslavas krustmāte Jūlija saka, ka meitene zina, ka mammas un vecmāmiņas vairs nav, bet nespēj to pieņemt. Bērna ģimene turpinās bērna ikdienas gaitas tā, kā tas bija plānots. Ģimenei piedāvāts arī psihologs, kura pakalpojumi tiks izmantoti.

Vectēvs jūtas labi un jau drīzumā viņu izrakstīs no slimnīcas.

Jūlijai ir sava ģimene un viņa uzņemsies gādību arī par krustmeitu, taču ilgtermiņā pieņemt vectēvu šaurajā dzīvoklī nebūs ērti, tāpēc viņa ļoti vēlas izremontēt izdegušo dzīvokli, lai vectētiņam būtu atkal savs jumts virs galvas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:12

Jaunākās diskusijas