Pazudušās Justīnes tuvinieki vēršas pie sabiedrības

tautaruna.lv 9.maijs 2023, 13:15
 
Valsts policija
Jau trīs naktis un trīs dienas Rēzeknes novadā Rogovkā rit pazudušās septiņgadīgās Justīnes meklēšana. Meitene no savas dzīvesvietas izgāja piektdienas vakarā, un līdz šim brīdim par viņu nav nekādu ziņu, vēsta "Degpunktā".
Pazudušās Justīnes meklēšanā iesaistījies arī plašs pulks brīvprātīgo.

Brīvprātīgo pulcēšanās punktā raidījums satika arī meitenītes radiniekus. Audžumāte vēlreiz dalās ar Justīnes pazīmēm un faktiem par mīklaino pazušanu.

“Ļoti smalka meitenīte, gaiši mati, līdz pleciem, gaišas - pelēkzilas acis, ļoti draudzīga. Mugurā bija rozā jaka, rozā cepurīte, melnas džinsas, tumši apavi,” Justīnes audžumāte.

Ģimene vairs nespēj valdīt asaras un lūdz atsaukties visus tos, kuriem varētu būt kaut mazākā informācija par Justīnes atrašanās vietu.

“Ja kāds kaut ko zina, lūdzu, atsaucieties! Ļoti lūdzam! Ļoti! Visi, kuri zina pat kaut ko. Mēs visi ļoti pārdzīvojam, mēs visi viņu ļoti mīlam,” saka meitenītes tuvinieki.

Tikmēr Valsts policija sadarbība ar citiem dienestiem un brīvprātīgajiem veic atkārtotas teritoriju pārbaudes ar cerībām meiteni atrast.

Likumsargi šobrīd neizslēdz nevienu no versijām par to, kur pazudusi mazā meitene. Tostarp izskan pieļāvumi, ka Justīne varētu būt noslepkavota, nolaupīta vai atrodas noslēpta pie kāda no radiniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas