Preiļu pusē vīrietis dodas uz kapiem un pazūd; lūdz palīdzību

Portāls nra.lv 8.decembris 2022, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Riebiņu ciemata iedzīvotāji ceļ trauksmi, jo jau vairākas diennaktis bezvēsts prombūtnē atrodas kāds visiem labi pazīstams vietējais iedzīvotājs vārdā Aleksandrs. Vīrieša meklēšanā iesaistīta gan policija, gan tuvākās apkārtnes ļaudis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Gāja pie mammas uz kapiem un mājās nepārnāca - ar tik skaudru vēsti pie mums vērsās Antoņina Rubene, ziņojot par brāļa Aleksandra Žurova pazušanu. 63 gadus vecais vīrietis bezvēsts prombūtnē atrodas jau piecas dienas.

“Otrais decembris bija mātes dzimšanas diena. Mamma pirms četriem gadiem ir nomirusi. Viņš saka - aiziešu pie mammas uz kapiņiem, ābolus aiznesīšu. Es viņam teicu, ka sniegs, nav ko tur iet, ka vajag tikai aizlūgt Bet viņš mājās bišķiņ iedzēra un tad aizgāja laikam pie draugiem. Sieva viņam zvanīja ap deviņiem vakarā, - nāc mājās, un viņš teica, ka pabeigs spēlēt kārtis un nāks. Viņš turpat tajā ciematā, kādus kilometrus divus no mājām.”

Aleksandra mobilais telefons ir izslēgts. Policija patlaban pēta, kur tas pēdējo reizi strādājis. Tuvinieki cer, ka Aleksandrs ir sveiks un vesels, tomēr neizslēdz versiju, ka pret vīrieti vērsts vardarbīgs noziegums.

Ja jūsu rīcībā ir ziņas, kas var palīdzēt Aleksandra meklēšanā, zvaniet tuviniekiem pa tālruni 22148872 vai 29895033, kā arī noteikti sazinieties ar policiju pa tālruni 110, lūdzot savienot ar Preiļu policiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas