Rīgā mīklaini pazūd jauns puisis; vietējie redzējuši viņu kailu

tautaruna.lv 24.maijs 2022, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Ugunsdzēsēju glābēju motorlaivas un policijas izmeklētāju automašīnas bija manāmas pie kādas kafejnīcas iepretim Juglas kanālam, kur uz ūdens notika pazuduša, gados jauna vīrieša meklēšanas pasākumi, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

22. maijā, Saulkrastu policijas iecirknis izsludināja meklēšanā 2002. gadā dzimušo Arseniju Astapovu, kas svētdien ap plkst. 10.00 no rīta izgāja no mājas Liedaga ielā, Garkalnes pagastā, un pazuda.

Nekādas iespējas sazināties ar Arseniju nav, pats viņš arī nedz likumsargiem, nedz radiniekiem neziņoja par savu atrašanas vietu.

Netālu no adreses, kur pazudušais bija pēdējo reizi redzēts, policijas izmeklētājiem pievienojās arī kolēģi no glābšanas dienesta, jo likumsargu rīcībā nonāca informācija, ka, iespējams, meklētais īsi pirms pazušanas gāja peldēties. Glābēji apsekoja Juglas kanālu.

Vietā, kur strādāja operatīvie dienesti, TV3 sastapa vietējo iedzīvotāju, kas padalījās ar redzēto, cerībā, ka viņa liecības varēs sekmēt pazudušā meklēšanu: “Vakar es braucu uz šejieni ap plkst. 14.00. Pie kāpnītēm stāvēja čalis sakrustotām rokām un bez drēbēm. Mēs vēl ar brāli domājām, kurš šādā laikā var bez drēbēm stāvēt. It kā sākumā domāju, ka viņš peldējies, bet viņš uz šejieni bija atvests un drēbes palikušas mājās.”

Jācer, ka ļaunākais no scenārijiem neizrādīsies patiess un meklētais atradīsies sveiks un vesels, taču glābšanas dienests sadarbībā ar policiju Juglas kanāla apsekošanu turpinās. Lietderīgu informāciju par puiša iespējamo atrašanās vietu var sniegt, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:02

Jaunākās diskusijas