"Cilpa tā savilkusies ap kaklu kā vēl nekad". Dzejnieks Reinis Runcis lūdz palīdzību

tautaruna.lv 16.septembris 2021, 18:30
 
Facebook
Dzejnieks Reinis Runcis pēc satiksmes negadījuma jau gandrīz 20 gadus ir piekalts gultai. Par viņu lielākas rūpes ir uzņēmusies viņa mamma. Taču viņa jau ir cilvēks gados, un šobrīd kundzi ir piemeklējušas nopietnas veselības problēmas. Reinis lūdz līdzcilvēku palīdzību.

„Nu ko, varu padalīties ar saviem paralizēta runča piedzīvojumiem. Mamma aizbraukusi operēt kādu bumbuli, tad ķīmija, šī būs jau otrā tāda cīņa.


Cilpa tā savilkusies ap kaklu kā vēl nekad. Dzirdēts, ka tas esot seksīgi, bet laikam jau nav viss. Domas paliek skaidrākas.


Joprojām būtu priecīgs par kādu stabilu atbalstu. Rādās klāt dzīvojošu tanti vajadzēs ne tikai man. Lai tā būtu ilglaicīga un pozitīva būtne gribētos piedāvāt vairāk par iztikas minimumu. Blenžu kā kaķis tukšumā un galvā kāds smaidot met sūdus ventilatorā.


1000šo reizi - ziedot.lv sedz vienu māsiņu/aprūpētāju, pats ar nopelnīto un valsts kapeikām nosedzu vēl kādu trešo daļu aprūpes. Vēl daži no jums reizēm ļauj savilkt galus. Bet tagad vajag papildus uzburt ikmēneša algu klāt dzīvojošai Bokas j-dzei...


Nav nekādi samarieši, sarkanie krusti un domes pabalsti. Tas ir cits stāsts un neskaitos mazturīgais. Ja māc šaubas laipni lūdzu ciemos.


Tagad par pansionātiem. Man ir pieejams tikai variants ar kaimiņu rokas stiepiena attālumā, aprūpi pēc konveijera principa un funkcijām, bez kurām sprāgstu nost, bet tur to vnk. nedara. Kompis arī ar lielu jautājuma zīmi un pasakaini motivējoša vide. Īsāk sakot mājās jāturas līdz pēdējai iespējai.
Varbūt man sen bija jāaiziet, varbūt nē. Tehnoloģiju straujā attīstība liek vēl pacīnīties.

Es zinu, ir daudz cilvēku, kuriem valsts paraksta nāves spriedumu un neuzskatu, ka esmu īpaši atbalstāms, bet, ja es iekšēji, bez vārdiem spēju uzrunāt kādā citā dimensijā, nu tad tas var izdoties. Pieminēt te manas grāmatas laikam nav vērts.


Iespējams kāds/-a gribētu/varētu noorganizēt publisku 10 vai vairāk eiro uzlikšanu kā automātisko ikmēneša maksājumu? Vai vienu lielāku?
Protams, lai kosmiskais jogurts un jūsu ego piedod man šādu uzdrīkstēšanos un bezkaunīgo dzīvotgribu! Šo rakstot laužu sevi katrā teikumā, bet tas tā, putekļi uz stundu rādītāja.


Diezgan haotiski, jā, nervi, nervi. Ņemat nu par labu šo draudzīgi izmisušo uzplīšanos, te ir konta nr. un, lai spēks ir ar jums visiem! Īpaši smīnētājiem, urkšķētājiem un mūžīgi dusmīgajiem visu zinātājiem! Paldies.
LV82HABA0551011504293

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas