Smagi slimā Beatrise uzsākusi ārstēšanos Izraēlā; kopumā nepieciešami 300 000 eiro

tautaruna.lv 12.aprīlis 2021, 19:02
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
24 gadus vecā Beatrise ir uzsākusi atveseļošanās ceļu, informē ģimene, kura lūdza sabiedrības ziedojumus jaunās sievietes dzīvības glābšanai.
Jau vēstījām, ka ar "GoFundMe" starpniecību tiek vākti līdzekļi 24 gadus vecās Beatrises Jansones dzīvības glābšanai - jaunā sieviete sirgst ar leikēmiju un viņai nepieciešama tūlītēja palīdzība.
"Beatrise dodas uz Assuta klīniku Tel Avivā (Izraēlā), daļa no ārstēšanas procesa tiks realizēta Sheba klīnikā. Izvēlēto ārstēšanās vietu noteica tas, ka Beatrises situācija ir ļoti akūta un sarežģīta, un mums bija jāatrod slimnīca, kas spētu pēc iespējas ātrāk nodrošināt Beatrisei iespējami labākos apstākļus.
Vācu klīnikas Heidelbergā un Ķīlē mums nosūtīja priekšlikumus par ārstēšanu un apmaksu, tajos norādot, ka jāsamaksā aptuveni 300 000 EUR depozītā, taču šādas naudas summas mums VĒL, diemžēl, nav. Izraēlas klīnikas Assuta un Sheba noteica depozītu 20 000 EUR apmērā (kopējā summa par ārstēšanu joprojām ir tāda pati - apmēram 300 000 EUR), ko, pateicoties Jūsu atsaucībai un līdzcietībai, mēs varam atļauties, tādējādi nodrošinot iespēju Beatrisei nekavējoties terapiju veikt tieši tur! PALDIES!!!
Visi ārsti (gan Latvijas, gan ārzemju) ir vienisprātis, ka terapija jāuzsāk tūlītēji! Jāatzīst (diemžēl), ka Beatrises diagnoze ir ļoti reta, kas prasa īpašu uzmanību terapijas laikā, tāpēc ir svarīgi radīt pēc iespējas labākos apstākļos (kopā ar ārstiem, kuriem mēs uzticamies un kuriem ir pieejamas vismodernākās ārstēšanas tehnoloģijas un metodes).
Ņemot vērā Izraēlas ārstu ātro atsaucību un apņēmību palīdzēt jau no pirmās dienas, mēs nolēmām (iz-)ārstēt Beatrisi Telavivā Assutas un Shebas klīnikās. Lai arī ceļš ir uzsākts, mums tik un tā ir nepieciešama Jūsu palīdzība! Mēs turpinām lūgt Jūs atbalstīt Beatrisi atveseļošanās procesā!'' raksta Beatrises ģimene.
Ziedojumus lūdz veikt uz labdarības fondu "BeOpen":
Reģ.nr. 50008218201
Konta nr. LV59CBBR1123215500010
Bankas SWIFT kods: CBBRLV22
Norādīt ziedojuma mērķi: atbalsts Beatrisei Jansonei

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas