Lūdz palīdzēt 24 gadus jaunajai Beatrisei, kura pēkšņi saslimusi ar smagu slimību

tautaruna.lv 31.marts 2021, 7:15
 
Ekrānuzņēmums no gofundme.com
Ar "GoFundMe" līdzdalību tiek vākti līdzekļi 24 gadus vecās Beatrises Jansones dzīvības glābšanai - jaunā sieviete sirgst ar leikēmiju un viņai nepieciešama tūlītēja palīdzība.

"Tā kā Beatrises gadījums ir reti sastopams un diagnozes ir dažādas - no akūtas nediferencētas leikēmijas, akūtas mieloleikozes un akūtas limfoblastiskas leikēmijas - mums ne tikai jāsaprot viņas patiesā diagnoze, bet arī jāsāk tūlītēja vēža ārstēšana Vācijā. Mūsu dzimtene ir apstiprinājusi, ka šāda ārstēšana Latvijā nav iespējama.

Mēs joprojām neesam pārliecināti par to, kas ir izraisījis šo slimību, lai gan ir daži pamatoti apgalvojumi, ka Covid-19 varēja būt spēcīgs katalizators, ņemot vērā, ka Beatrise 2020. gada novembra beigās inficējās ar koronavīrusu. Vācijas klīnika ir ierosinājusi nekavējoties sākt intensīvu ķīmijterapiju, tāpēc mūsu uzdevums ir nokļūt tur pēc iespējas ātrāk.

Mums ir nepieciešama jūsu palīdzība, jo lieta ir akūta un ļaundabīga. Indukcijas ķīmijterapijai (kas ir tikai sākotnējā ārstēšanas daļa) mums nepieciešami 40 000 eiro, tomēr visa nepieciešamā summa joprojām nav zināma. Tiek lēsts, ka kopējā summa ir 300 000 eiro (ieskaitot zāles, ikdienas izdevumus un iespējamu kaulu smadzeņu transplantāciju). Jūsu ziedojums palīdzēs Beatrisei saņemt intensīvu ķīmijterapiju un turpmākās terapijas, lai izārstētu viņas nevēlamo viesi.

Katrs cents ir svarīgs, pat ja jūs nevarat mums finansiāli palīdzēt, mēs pazemīgi lūdzam dalīties lūgumā par līdzekļu vākšanu, lai mēs kopā varētu glābt Beatrisi. Viņa ir meita, māsa, draudzene, kolēģe un mīļotā," vēsta ieraksts.

Beatrisei iespējams palīdzēt, ziedojot šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas