Palīdzi! 11 gadus vecā Enija cīnās, lai nākotnē kļūtu patstāvīga un neatkarīga

tautaruna.lv 8.marts 2021, 21:22
 
Pixabay
Enijai ir vienpadsmit gadi un mietenīte mācās 3 klasē. Enijai ir bērnu cerebrālā trieka ar spastisku tetraparēzi un viņa kopā ar savu mammu ikdienas cīnās, lai nākotnē kļūtu patstāvīga un neatkarīga. Meitenīte ikdienā pārvietojas ar rolatoru, bet garākos pārgājienos izmanto ratiņkrēslu. Enija ir smaidīga un nedaudz kautrīga meitene, kas vienmēr čakli apmeklē rehabilitācijas nodarbības, cītīgi strādā un pilda speciālistu norādījumus, stāsta labdarības organizācija Ziedot.lv.
Enijas dienas ir aizņemtas, jo meitene cītīgi apmeklē skolu, fizioterapiju, smilšu terapiju pie psihologa. Enija ļoti gaida pavasari, jo tad atsāksies viņas nodarbības reitterapijā. Vakaros un brīvdienās Enija labprāt spēlē galda spēles un liek puzles, kā arī kopā ar mammu dodas nelielās ekskursijās pa Latviju.

Speciālisti rekomendē Enijai divas reizes gadā intensīvus rehabilitācijas kursus, kuru ietvaros meitene saņem intensīvas fizioterapijas, ergoterapiju, audiologopēda nodarbības un masāžu. Intensīvā rehabilitācija gadam izmaksā EUR 3940 un ģimenes līdzekļi ir ierobežoti un tā lūdz mūsu atbalstu Enijas rehabilitācijai.

Enijas iespējams palīdzēt, ziedojot šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas