Mūrniece aicina cilvēkus palīdzēt Madarai Repšei

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 7:00
 
F64
Uzņēmēja Linda Mūrniece- Freiberga sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar ierakstu, kurā aicina palīdzēt fotogrāfei Madarai Repšei.

Ekspremjera Einara Repšes meita Madara Repše nesen ir pārcietusi astoto operāciju un piebildusi, ka visu laiku dzīvojas pa slimnīcām.

"Madara Repše ir cīnītāja un brīnišķīga meitene. Šobrīd viņa atkopjas no astotās operācijas un droši vien priekšā vēl kāda... Ar pašas spēku un draugu atbalstu vien nepietiek," ierakstā pauž Mūrniece-Freiberga

Mūrniece-Freiberga aicina iedzīvotājus iegādāties Madaras Repšes fotogrāfijas.

Naudiņu var noziedot arī tāpat: LV64HABA000130A204978.

Jau vēstīts, ka Mūrniece - Freiberga sarunā kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atklājusi, kādu pārsteigumu viņai slimnīcā sagādājusi Repše. "Tu, neskatoties uz to, ka tev ir slikti brīžiem, ka tu pati biji tikko pārcietusi operāciju, tu man uz slimnīcu atsūtīji ziedus, kad es tur nonācu," atklāj Linda.

Jau iepriekš vēstījām, ka no 15 gadu vecuma Madara sirgst ar patoloģisku gremošanas orgānu sistēmas defektu. Viņa ārstējās gan Holandē, gan Latvijā.

Repše neslēpa - šobrīd viņai ārsti ir noteikuši 12 dažādas diagnozes, un paredzams, ka viņai Latvijā būs četras operācijas. Viena jau pārciesta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas