Kopš septembra Valmierā bezvēsts pazuduši trīs jaunieši; viens no zēniem atrasts

tautaruna.lv 29.oktobris 2020, 12:07
 
Valsts policija
Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirknis pārtrauc meklēt bezvēsts prombūtnē esošo jaunieti 2003.gadā dzimušo Ralfu Deividu Broku. Jaunieša atrašanās vieta ir noskaidrota. Jaunietim dzīvībai un veselībai briesmas nedraud.

Jau vēstīts, ka Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošos jauniešus 2003.gadā dzimušos Ralfu Deividu Broku un Elviju Beneti, kā arī 2005.gadā dzimušo Lauri Vanagu. Jaunieši no 2020.gada 26.septembra atrodas patvaļīgā bezvēsts prombūtnē un nesniedz nekādas ziņas par savu atrašanās vietu.

Ralfs Deivids Broks: augums ap 185 cm, kalsnas miesas būves, īsi griezti mati. Nēsā cepuri ar nagu, staigā salīkušu muguru, bija ģērbies zila/dzeltena virsjaka ar kapuci, galvā melnas krāsas cepure, tumšas sporta bikses, melnas krāsas sporta apavi. Iespējams devies Valkas, Valgas virzienā. Nosliece uz klaiņošanu.

Elvijs Benetis: augums ap 170 cm, kalsnas miesas būves, tumši mati, ģērbies tumšas krāsas sporta biksēs, zilas krāsas sporta apavos ar baltu svītru, virsjakā ar attēlu un baltas krāsas kapuci. Iespējams devies uz Liepāju. Nosliece uz klaiņošanu.

Lauris Vanags: augums ap 170 cm, vidējas miesas būves, īsi pelēcīgi mati, ģērbies pelēkas krāsas "Adidas" sporta biksēs, baltas krāsas T-kreklā ar melniem burtiem, melnas krāsas virsjakā ar uzrakstu"Star Wars", "Nike " sporta apavos. Iespējams, atrodas Rīgā vai Liepājā kopā ar E.Beneti. Nosliece uz klaiņošanu.

Policija lūdz sabiedrības palīdzību, ja Jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par minēto personu atrašanās vietu, lūdzam ziņot 110 vai 64201354.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas