Lūdz palīdzēt brālītim ar māsiņu no Daugavpils, kurus mamma audzina viena

tautaruna.lv 24.septembris 2020, 1:03
 
Pixabay
Mila un Nikolajs ir brālis un māsa no Daugavpils, un abiem ir uzstādīta diagnoze autisms. Milai ir desmit gadi, un Nikolajam ir septiņi gadi. Mamma bērnus audzina viena, un katra diena viņai ir liels izaicinājums, jo nevar vienus atstāt ne uz mirkli. Mammai jāpalīdz apģērbties, paēst, jānodrošina droša un bērniem piemērota vide, stāsta labdarības organizācija "Ziedot.lv".
Milai un Nikolajam lielas grūtības sagādā pārvietošanās ar sabiedrisko transportu, kā arī atrašanās trokšņainās vietās. Bērniem nepieciešama nemainīga un sakārtota ikdienas rutīna. Mammai nav iespējas strādāt algotu darbu, jo lielākā dienas daļa paiet, aprūpējot savus bērnus.

Mila un Nikolajs nerunā, viņiem ir grūti atrast kontaktu ar saviem vienaudžiem, grūtības apgūt jaunas iemaņas un prasmes. Bērnu speciālisti rekomendē regulāras ABA terapijas nodarbības, kuras nedrīkst pārtraukt, Montesori terapijas nodarbības un pastāvīgas audiologopēda nodarbības, lai attīstītu bērnu runas prasmes. Šīs nodarbības ir dārgas un mamma viena audzinot trīs bērnus nespēj par tām samaksāt un lūdz mūsu atbalstu. Gadam kopā nepieciešami 11 520 eiro.

Brālītim un māsiņai iespējams palīdzēt, ziedojot šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas