"Mamma ir supervaronis!"; Olgas ģimene lūdz palīdzību

tautaruna.lv 21.septembris 2020, 23:03
 
Pixabay
Olga ir jautra, dzīvespriecīga, uzlādē līdzcilvēkus ar savu enerģiju un dzīves mīlestību, parāda kāda ir dzīves patiesā vērtība! Olga jau daudzus gadus sadzīvo ar krūts vēzi, atklāj labdarības organizācija "Ziedot.lv".

Sievietes dzīvesstāsts parāda, ka vēzis nav nāves spriedums, bet tā ir hroniska, smaga slimība, ar kuru jācīnās. Olga pārcietusi operāciju, 4 ķīmijterapijas, smagas komplikācijas un slimības blaknes. Olgas lielākie palīgi ir viņas ģimene!

Meita Irina sūta ziedotājiem vēstuli ar aicinājumu palīdzēt mammai arī šoreiz uzvarēt slimību:

"Šī ir Olga. Kārtējā Olga starp Alisēm, Ievām un Elēnām. Šī ir mana mamma. Šī ir Mamma! Mamma, kas pie tam vēl ir meita, sieva un vecmāmiņa. Mamma, kura jau 17 gadus cīnās ar krūts vēzi un uzvar. Mamma, kas dzīvo starp mums un iepērkas veikalā. Mamma, kura ķīmijterapijas pauzēs ņēmās ar rokdarbiem, rokas dārzā un pieskata mazdēlu. Mamma ir supervaronis! Ja Jūs nezināt no kā iemācīties vitalitāti un dzenuli pret problēmām, tad izmetiet visus savus vebinārus un nāciet pie viņas uzlādēties!

Mammai ir krūts vēzis un patiesībā visus 17 gadus mūsu ģimene ar finansiālo situāciju tika galā paši. Ļoti maz draugu zināja par problēmu, tikai tuvākie cilvēki. Bet ir pienācis brīdis, kad nepieciešams nedaudz vairāk.

Jāpārskaita nauda. Ne rīt, ne pēc darba laika, bet tagad. Vienkārši atvērt internetbanku un pārsūtīt. Eiro, divus, desmit - jebkurš ieguldījums ir svarīgs.

Ribociclib maksā 2000 eiro mēnesī. Pirmos 4 kursus apmaksājām paši. Bet, palicis apmaksāt vēl 7 kursus. Mums pašiem ir grūti savākt 14 000 eiro.

Palīdzi man, meitai, dzirdēt mammas balsi vēl ilgi un spēt viņu apskaut jebkurā brīdī. Visiem mieru vēlot! Pateicos jau iepriekš katram!"

Palīdzēt Olgai iespējams, ziedojot šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas