Palīdzi! Joprojām nav ziņu par augusta sākumā pazudušo Rolandu

tautaruna.lv 16.septembris 2020, 14:16
 
Valsts policija
Valsts policijas Madonas iecirknis turpina meklēt bezvēsts prombūtnē esošo, 1977. gadā dzimušo Rolandu Dzirkali, kurš šī gada 7. augustā ap pulksten 8.00 no rīta izgāja savas dzīvesvietas Ērgļos, Mazajā ielā un līdz šim brīdim nav atgriezies, kā arī nav zināma viņa šī brīža atrašanās vieta

Pēdējo reizi R. Dzirkalis redzēts 7. augustā ap pulksten 18.00 Ogres novada, Mazozolu pagasta Līčupē un tās apkārtnē.

R. Dzirkalis bija ģērbies: Zilganpelēkā virsjakā ar kapuci, tumši pelēkā t-kreklā ar baltu apļveidīgu zīmējumu, zilās džinsu biksēs, kājās baltas botas ar zilām svītrām priekšpusē.

Pazīmes: aptuveni 1,80 m garš, kalsnas miesas būves, īsi gaiši mati, ruda īsa bārda, gaiši zila acu krāsa. Uz labās rokas vidējā pirksta ir balts sudraba gredzens. Persona slimo ar epilepsiju, var būt atmiņas zudumi.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš minēto vīrieti kopš 2020.gada 7.augusta ir redzējis pārvietojamies, vai kontaktējies ar viņu, kā arī ikvienu, kuram ir jebkāda veida informācija par vīrieša iespējamo atrašanās vietu, pārvietošanās virzienu, zvanot pa tālruņa numuriem 26344303 vai 110.

Jāpiebilst, ka rakstam pievienotā vīrieša fotogrāfija tapusi pirms pāris gadiem, šobrīd vīrietim ir ruda bārda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas