Labdari palīdz neapskaužamā situācijā nonākušai zviedru ģimenei Rīgā

Lelde Veinberga 7.septembris 2020, 18:31
 

2 / 2

"Turpinājām palīdzēt ar pārtiku un pirmās nepieciešamības lietām.
Atbraucām vecāka bērna dzimšanas dieniņā un iepriecinājām ar dāvanu un torti! Un pats galvenais, palīdzējām aizsūtīt vēstuli ar bērna dzimšanas sertifikātu pa pastu uz Zviedriju. Tika saņemta jauna bankas karte, to aktivizēšanai, sagādājām telefona numuru ar kredītu.

Uz doto brīdi beidzot viss ir sakārtojies, karte ir aktivizēta, viesnīcas parāds gandrīz ir nomaksāts. Ģimene var pati parūpēties par sevi. Paldies Jums visiem par palīdzību! Labais vairo labu!" ar stāstu dalījusies labdare.

Biedrība “Palīdzēsim viens otram” ir sabiedriskā labuma organizācija , kas no nelielas Facebook grupas, kuras dalībniekus saistīja vēlme palīdzēt dažādās grūtībās nonākušiem cilvēkiem, tās vadītāja Edija Pipara vadībā dažu gadu laikā ir izaugusi par nozīmīgu labdarības organizāciju ar reģionālajām nodaļām Latvijas reģionos, kurās biedrības koordinatori organizē palīdzības sniegšanu.

Biedrības kodolu veido brīvprātīgie - koordinatori Rīgā un dažādos Latvijas reģionos, kā arī noliktavā - kas nodrošina gan palīdzības sniegšanu tiem, kam tā ir nepieciešama, gan arī koordinē ziedojumu pieņemšanu, ziedoto mantu sašķirošanu, un organizē nepieciešamo mantu nogādi palīdzības saņēmējiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas