MEKLĒ bezvēsts pazudušo Rolandu, kurš nav atgriezies mājās

tautaruna.lv 8.augusts 2020, 21:39
 
Valsts policija
Valsts policijas Madonas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo, 1977. gadā dzimušo Rolandu Dzirkali, kurš šī gada 7. augustā ap pulksten 8.00 no rīta izgāja savas dzīvesvietas Ērgļos, Mazājā ielā un līdz šim brīdim nav atgriezies, kā arī nav zināma viņa šī brīža atrašanās vieta.
Pēdējo reizi R. Dzirkalis redzēts vakar, 7. augustā, laikā posmā no pulksten 17.00 - 18.00 Ogres novada Līčupes centrā, autoceļa Ērgļi-Rīga ceļmalā pretī vecajam angāram.
R. Dzirkalis bija ģērbies: zili pelēkā virsjakā ar kapuci, zilās džinsu biksēs, kājās baltas botas ar zilu svītru priekšā, tumši pelēkā t-kreklā ar baltu apļveidīgu zīmējumu.
Pazīmes: aptuveni 1,80 m garš, kalsnas miesas būves, īsi gaiši mati, ruda īsa bārda, gaiši zila acu krāsa. Uz labās rokas vidējā pirksta ir balts sudraba gredzens. Personai var būt atmiņas traucējumi.
Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuriem 26344303 vai 110.
Jāpiebilst, ka bilde tapusi pirms pāris gadiem, šobrīd vīrietim ir ruda bārda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas