Dārta lūdz palīdzību smagas slimības ārstēšanai

tautaruna.lv 5.jūnijs 2020, 10:30
 
Publicitātes foto
Raugoties uz šo jauno sievieti, var rasties priekšstats, ka viņai viss ir kārtībā – viņa ir skaista, smaidīga, enerģiska un jautra. Dārtai ir 32 gadi, un viņa ir nelabojama optimiste. Šķiet, jau kopš bērnības Dārta smeļas enerģiju no kāda neredzama un mums nezināma avota.
Taču tagad šis avots sāk izsīkt. Šobrīd jaunā sieviete jau 15 mēnešus cīnās ar smagu onkoloģisku slimību - Hodžkina limfomu. Nu jau otro gadu viņai ir invaliditāte. Toreiz ar ziedotāju palīdzību izdevās savākt līdzekļus vairākiem imūnterapijas kursiem.

Dārta ar mammu atrada klīniku Vācijā. Tur Dārtai tika veikta diagnostika un visi nepieciešamie izmeklējumi - dziļāki un detalizētāki, nekā iepriekš. Ārsti nozīmēja Dārtai individuālu ārstēšanu, ņemot vērā viņas slimības īpatnības.

Šo divu mēnešu laikā Dārtai ir izdevies panākt ievērojamu progresu ārstēšanā.

Viņa ir izgājusi vairākus valsts apmaksātus ķīmijterapijas kursus, kā arī vairākus imūnterapijas kursus, kas tika apmaksāti ar ziedotāju palīdzību:
pateicoties lielajam atbalstam, Dārta varēja regulāri lietot nepieciešamos un ļoti dārgos imūnterapijas preparātus. Papildus ārstēšanai Dārtai tika veiktas vairākas Detox procedūras, lai mazinātu ķīmijterapijas kaitīgo ietekmi uz aknām un citiem orgāniem.

Šobrīd rezultāti jau ir acīmredzami. Analīzes ir uzlabojušās, un Dārtas stāvoklis ir stabilizējies. Jaunā sieviete jūtas labi un pat pamēģināja spēlēt iemīļoto tenisu. Viņa tic, ka spēs uzveikt ļauno slimību. Dārta no visas sirds pateicas Latvijas un Vācijas mediķiem, kas nodarbojas ar viņas ārstēšanu, kā arī katram, kas palīdz viņai cīnīties par savu dzīvību. Viņas sapnis ir pilnībā izveseļoties un apgūt fizioterapeita profesiju, lai varētu palīdzēt citiem.

Ar Dārtas rezultātiem ir apmierināti arī vācu ārsti, kas piemeklēja viņai individuāli piemērotu ārstēšanās shēmu. Atlicis vēl pavisam nedaudz - pabeigt ārstēšanos un nostiprināt rezultātu. Lai to izdarītu, Dārtai līdz jūlija vidum ir jāiziet vēl trīs imūnterapijas kursi. Tas palīdzēs nostiprināt sasniegto un novērst slimības recidīvus.

Viens imūnterapijas kurss maksā apmēram 3300 eiro. Lai Dārta varētu pabeigt ārstēšanos, nepieciešams savākt 9900 eiro.


Dārta ir ļoti gaišs un pateicīgs cilvēks. “Paldies visiem, kas mani atbalsta,” raksta Dārta savā sociālotīklu profilā. “Vēl mazliet, un es to paveikšu. Es ticu, viss izdosies, jo man vēl ļoti daudz kas darāms šajā dzīvē.”

Programmas “Zaļā lampa” ziedojumu tālrunis 90006384 darbosies Dārtas atbalstam visu nedēļu. Maksa par zvanu 1,42 eiro.

Labdarības fonds BeOpen ir atvēris speciālu kontu medikamentu apmaksai. Nekādas komisijas maksas vai procenti no ziedotajiem līdzekļiem netiek ieturēti. Fondam BeOpen ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, kas ļauj ziedotājiem saņemt nodokļu atvieglojumus.

Labdarības fonds BeOpen
Reģistrācijas nr. 50008218201
Konta nr. LV59 CBBR 1123 2155 000 10
Maksājuma mērķis: Zaļā lampa, palīdzība Dārtai Vītolai

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas