Viņš piedzima vien 690 gramus smags; lūdz palīdzēt mazajam Dēvidam

tautaruna.lv 4.jūnijs 2020, 19:36
 
Publicitātes foto/Ziedot.lv
Dēvids ir 6 gadus vecs rīdzinieks. Puisēns ir piedzimis 23 grūtniecības nedēļā un svēra vien 690 gramus. Zēnam pēc dzimšanas galvā konstatēja asinsizplūdumu. Puisēns savus pirmos patstāvīgos soļus sācis spert tikai pēc divu gadu vecuma, un viņam ir diagnosticēta bērnu cerebrālā trieka, ar zēna stāstu dalās labdarības organizācija Ziedot.lv.
Neskatoties uz smago dzimšanas periodu, zēns ir ļoti aktīvs, dzīvespriecīgs un zinātkārs, apmeklē bērnudārzu un sapņo kļūt par policistu. Dēvids ar lielu aizrautību var stundām ilgi vērot smagās mašīnas, traktorus un ekskavatorus.

Dēvidam ļoti patīk kopā ar ģimeni braukt ar velosipēdu, spēlēties ar bērniem un darīt blēņas. Zēns aug lielā ģimenē, kur vēl ir vecāka māsa un divi brāļi. Regulāra rehabilitācija ir Dēvida ikdiena, un zēns bez kurnēšanas cītīgi vingro, apmeklē ergoterapeitu un logopēdu. Pēc vairākiem rehabilitācijas kursiem puisēnam ir ievērojami uzlabojumi. Rehabilitācijas speciālisti Dēvidam rekomendē turpināt apmeklēt regulāras rehabilitācijas nodarbības un neapstāties pie sasniegtajiem rezultātiem. Dēvida ģimenē aug četri bērni un ikdienas izdevumi jau tā ir ļoti lieli, tāpēc ģimene lūdz mūsu palīdzību Dēvida rehabilitācijas nodrošināšanai. Kopā nepieciešami 3700 eiro!

Dēvidam vari palīdzēt, ziedojot šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas