"Prātam neaptverami - zog no slimiem cilvēkiem!"; Kuldīgā nozagta ziedojuma kastīte

Lelde Veinberga 30.janvāris 2020, 19:34
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
25.janvārī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirknī saņemta informācija par to, ka ap pulksten 01:00 Kuldīgā, Liepājas ielā, izsitot veikalam “Saldo” ieejas durvju stiklu, iekļūts veikalā un no tā nozagta labdarības organizācijai “ziedot.lv” piederoša ziedojumu kastīte.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, taču izmeklēšanai noderētu aculiecinieku sniegtā informācija.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri naktī no piektdienas un sestdienu ir redzējuši aizdomīgas personas vai bijuši aculiecinieki notikušajam. Iedzīvotājus aicinām zvanīt Valsts policijai pa tālruņa numuru 110.

"Prātam neaptverami - zog no slimiem cilvēkiem! Kas !? Kāpēc?! Gribas jautāt vainīgajam, vai tu saproti, ka esi ne tikai nozadzis naudu no slima cilvēka, bet arī daļu no ticības labajam un cerības, ka viss būs labi?

Cilvēki no tīras sirds, vēlējās palīdzēt Jānim, lai viņam būtu zāles un labākā dzīve, būtu vesels.

Ziedojāt naudu, pievienojot sirds siltumu un laba vēlējumus! Sajūta šobrīd - šķiet ka esam pievīluši jūs, šos labos cilvēkus, kuru nauda nenonāks paredzētajām mērķim! PIEDODIET - NENOSARGĀJĀM!" sociālajā tīklā Facebook raksta Linda, atklājot, ka līdzekļi vākti Jāņa Jansona ārstēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas