Vīrietis no Baldones puses nonācis neapskaužamā situācijā; lūdz līdzcilvēku palīdzību

tautaruna.lv 16.janvāris 2020, 19:35
 
Pixabay
"Palīdzēsim viens otram" komanda saņēmusi izmisuma pilnu lūgumu pēc palīdzības no vīrieša Baldones novadā, kurš ir nonācis neapskaužamā situācijā, raksta labdari.

Pirms pāris gadiem viņa veselība smagi sašķobijās un no darbspējīga cilvēka viņš kļuva par invalīdu. Vīrieša diagnožu saraksts ir garš.

Šobrīd viņam ik dienas ir jālieto 18 dažādi medikamenti, kuru kopējās izmaksas mēnesī ir vairāk nekā 200€, kaut gan daļa no zālēm ir ar atlaidi. Šobrīd gandrīz zāles viņam ir beigušās un nav iespējas iegādāties.

Tie ir recepšu medikamenti, kurus var iegādāties tikai kopā ar pašu Aigaru. Vīrieša vienīgie ienākumi ir invaliditātes pensija.

Šobrīd viņam nepieciešama:
* pārtika;
* malka/apkures briketes;
* medikamenti

Ja Tev ir iespēja palīdzēt ar pārtiku vai malku, dod ziņu "Palīdzēism viens otram" komandai!

Medikamentu iegādei aicina ziedot:

Palīdzēsim viens otram
Reģ.nr.40008260372
Swedbanka
LV06HABA0551043090995
PayPal palidzesim.viens.otram@gmail.com
Mērķis: medikamenti Aigaram

Biedrība “Palīdzēsim viens otram” ir sabiedriskā labuma organizācija , kas no nelielas Facebook grupas, kuras dalībniekus saistīja vēlme palīdzēt dažādās grūtībās nonākušiem cilvēkiem, tās vadītāja Edija Pipara vadībā dažu gadu laikā ir izaugusi par nozīmīgu labdarības organizāciju ar reģionālajām nodaļām Latvijas reģionos, kurās biedrības koordinatori organizē palīdzības sniegšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas