"Vēl joprojām nav atrasts mans tētis"; ģimene lūdz sabiedrības palīdzību

Lelde Veinberga 14.janvāris 2020, 21:44
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību pazuduša vīrieša meklēšanā, kurš bez vēsts pazuda 9. janvārī. Ģimenei palīgā nākuši arī organizācijas bezvēsts.lv pārstāvji.

"Vēl joprojām nav atrasts mans tētis, tāpēc pārpublicēju ar citu fotogrāfiju. Šī gan tapusi pirms vairākiem gadiem, bet svaigākas man nav - cilvēks bija slims un nekādos pasākumos nepiedalījās," atkārtoti palīdzību lūdz meita Santa.

Ģimene lūdz palīdzēt meklēt pazudušu cilvēku Ķekavā - Agri Turciņu! "09.01.2020 ap astoņiem vakarā izgāja no mājām un devās nezināmā virzienā (iespējams pat ārpus Ķekavas). Augums 184cm, druknas miesasbūves. Gaiši iesirmi mati. Vecums 75 gadi.

Sirgst ar nopietniem atmiņas traucējumiem. Var būt apjucis un apmaldījies. Bija ģērbies tumši zilā ziemas vējjakā ar sarkaniem ielaidumiem. Alkoholu nelieto, nesmēķē, nav agresīvs un agrāk zināja, kur atrodas mājas.

Ja kādam interesē, kāpēc slims cilvēks nebija atbilstošā veselības iestādē, tad tas viss bija ieilgušā procesā, kā tas mūsu valstī notiek. Lūdzu pašērojiet, ja nu kāds ir redzējis kur ejam šajās dienās, lai būtu vismaz virziens, kurā meklēt! Visi mums zināmie draugi un paziņas ir aptaujāti - neviens nav saticis pēdējās dienās," lūdz ģimene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas