"Visdrīzāk noslepkavota"; Kūku pagastā pazudusi kāda sieviete

tautaruna.lv 15.janvāris 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Vairāk nekā divas nedēļas bezvēsts pazudusi 63 gadus vecā Antonija Čerņevska, kas vadīja saimniecību Kūku pagastā, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Antonijas mazmeita ziņo, ka vecmamma pēkšņi pazudusi un neviens no radiniekiem nezina, kur viņu meklēt.

“Piektdienas naktī man rakstīja krustmāte, viņas meita, ka vecmāmiņa pazudusi jau divas nedēļas. Uzrakstīja, ka ir pazudusi, un sāka rakstīt, ka visdrīzāk viņa ir noslepkavota,” stāsta Antonijas mazmeita.

Antonija neesot nekāda klejotāja - stāsta mazmeita. Nekad iepriekš arī nav gadījies, ka vecmamma nav sasniedzama pa mobilo tālruni. Pēdējo reizi Antonija redzēta 26. decembrī, turklāt īsi pēc tam, kad aizgājusi ciemos pie apšaubāmiem kaimiņiem.

“Viņai kaimiņos divi brāļi - viens no viņiem jau ir sēdējis cietumā par slepkavību,” bilst mazmeita.

Vaicāta, kas liek domāt, ka notikusi slepkavība, sievietes mazmeita atbild: “Principā ar veselības stāvokli viss bijis kārtībā. Viņa nekad nav sūdzējusies, viņa nebūtu tāda klaiņotāja, kas tagad divas, trīs nedēļas vienkārši neierastos mājās un nevienam neko nepaziņotu.”

Ģimene lūdz palīdzību sievietes meklēšanā. Antonijas pazīmes: īsi, brūni mati, kalsnas miesasbūves, augums aptuveni 160 centimetru.

Informāciju par pazudušās sievietes atrašanos vietu var sniegt Valsts policijai pa tālruni 110 vai organizācijai “Bezvests.lv” pa tālruni 22084084.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas