Palīdzi! Jaunai sievietei nepieciešama operācija, lai atbrīvotos no mokošām lēkmēm

tautaruna.lv 7.janvāris 2020, 22:42
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Annijai no Engures ir 29 gadi, viņai ir 3 gadus vecs dēliņš. Annija ir konditore, diemžēl slimības dēļ viņa strādāt nevar, viņai jau kopš bērnības ir epilepsija. Neskatoties uz to, ka Annija ārstējas un regulāri lieto zāles, viņai lēkmes ir līdz pat 3 reizēm nedēļām, kas izpaužas ar stiprām vēdera sāpēm, vemšanu un nespēku. Labi, ka Annija dzīvo pie vecākiem, kas palīdz, kad nepieciešams, vēsta labdarības organizācija Ziedot.lv.

Kad Annija ar savu dēliņu bija uz konsultāciju pie bērnu neirologa Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, viņa ārstam izstāstīja par savu slimību.

Tas bija zīmīgs brīdis, jo Annija uzzināja, ka pavisam nesen slimnīcā sākts veikt operācijas epilepsijas perēkļu likvidēšanā, kas ir cerība dzīvei bez mokošajām epilepsijas lēkmēm

Pēc papildus izmeklējumiem, Annijai tika nozīmēta galvas smadzeņu operācija. Bērniem šī operācija ir valsts apmaksāta, bet pieaugušajiem jāmaksā pašiem. Diemžēl operācijas summa ir liela - 7424 eiro. Ģimenei šādu līdzekļu nav, taču cerība uz Annijas atveseļošanos arī ir liela, tādēļ viņa lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Ziedot iespējams šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas