Ģimene meklē aculieciniekus absurdai situācijai uz Jelgavas šosejas

Lelde Veinberga 13.decembris 2019, 18:15
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kāda ģimene meklē aculieciniekus notikušajam šodien uz Jelgavas-Rīgas šosejas.

"Meklējam aculieciniekus, kuri šodien ap plkst. 12.40-13.00 brauca pa Jelgava-Rīga šoseju, aiz Jaunolaines, un redzēja, kā smagajam sāka uz ceļa krist ārā krava un, iespējams, pat ir piefiksēts kādam, kā mūsu mašīnai trāpīja.

Tā kā uzreiz atbrauca īpašnieks un šoferim daudz neļāva izteikties, un nepiekritām pieņemt naudu, uzreiz pateica, ka melos, ka ir liecinieks un visu noliegs.

Pat policijai ir skaidrs, ka melo, bet diemžēl nepieciešami pierādījumi, ko mēs stresā neiedomājāmies, jo gabals trāpīja tieši virs loga, kur sēž mūsu 10 mēnešu vecais dēls.

Ekrānuzņēmums

Lūgums maksimāli pašērot, jo mašīnu bija daudz un arī aizmugurējie bremzēja," uz atsaucību cer Jolanta.

Ceļu satiksmes noteikumi paredz, ka kravu transportlīdzeklī novieto un, ja nepieciešams, nostiprina atbilstoši normatīvajos aktos par kravu nostiprināšanu noteiktajām prasībām tā, lai krava neapdraudētu ceļu satiksmes dalībniekus, nenokristu un nevilktos pa ceļu.

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 12 cilvēki, tostarp trīs gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija.

Ceturtdien valstī kopumā reģistrēti 102 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 bijuši ar cietušajiem, bojāgājušo nav.

Diennakts laikā 58 avārijas notikušas Rīgas reģionā, 14 - Vidzemē, 13 - Kurzemē, deviņas - Zemgalē, bet astoņas - Latgalē.

Ceturtdien policisti pieķēruši arī trīs autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu - narkotisko vielu ietekmē.

Par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti 24 stundās noformējuši kopskaitā 374 protokolus, visvairāk šādu protokolu - 186 - noformēti Rīgas reģionā, bet vismazāk - 40- Kurzemē.

Tieši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu ceturtdien noformēts 91 administratīvā pārkāpuma protokols, bet divi autovadītāji apturēti par agresīvu braukšanu, liecina VP apkopotā informācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas