Nebrauc garām! Sirmgalve Ārija arī šogad ceļmalā tirgo dāvaniņas

Rita Lazda 12.decembris 2019, 18:45
 
facebook.com/ I.Datava
Pirms aptuveni trim gadiem rakstījām par Ārijas kundzi, kura šosejas malā Liepājas pusē tirgo vilnas zeķes. Kā izrādās, tad sirmgalve arī šogad pacietīgi gaida pircējus.
"Liepājas šoseja, braucot no Rīgas, nedaudz pirms Brocēniem. Sēž sena, mīļa, laipna pasaku večiņa ceļmalā un tirgo krāsainas zeķītes, košumkošas, skaistas un dzīvespriecīgas. Lielumi visi -"derēs gan mazajam, gan vīrišķim", saka. Vaicāju- "kā tik akurāti varējāt saadīt?" sociālajā tīklā facebook raksta dāma, kura piestājusi pie pensionāres.

"Akla esmu, meitiņ, pati vairs neadu.Vedekliņa ada, es tik tirgoju". Man arī tika okeāna zils pārītis. Ja brauc garām, apstājies - būs siltums, mīļums un zeķītes," raksta dāma.

Kamēr komentāros daži norāda, ka garāmbraucot piestās pie kundzes, tikmēr kāda cita dāma norāda, ka šādi cilvēki, kuriem nepieciešama līdzcilvēku palīdzība ir ne vien šī sirmgalve, bet arī pensionāri, kuri, piemēram, sastopami tirgū.

Tikmēr aptaujas par to, cik šogad cilvēki plāno tērēt Ziemassvētkiem liecina, ka šogad Latvijas iedzīvotāji nolēmuši Ziemassvētku tēriņiem veltīt 18% no kopējiem mājsaimniecības ienākumiem, kas ir nedaudz vairāk nekā pirms gada.

Lielāko daļu Ziemassvētku tēriņu sastādīs iepirkšanās (50%), saldumu un delikatešu iegāde (35%), ziemas apģērba iegāde (22%) un ceļošana (10%).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas