Linda Leen velta sirsnīgus vārdus vēža skartajai Zaļupei

tautaruna.lv 3.decembris 2019, 16:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Šovakar Lielajā ģildē notiks labdarības koncerts, kurā tiks vākti ziedojumi zālēm melanomas pacientiem. Starp koncerta viesiem būs arī dziedātāja Linda Leen, kura sociālajā vietnē Instagram veltījusi atzinīgus vārdus Sondrai Zaļupei, kuru skārusi šī slimība.

Linda Leen publicējusi attēlu no pagājušā gada saulgriežu koncerta, kurā sadarbojusies ar Sondru.

"Šī ir @sondrazalupe, es viņu saucu- mana Sondriņa. Foto tapa pagājušā gada saulgriežos koncerta "Sapnis pilsētas naktī" laikā, kurā darbojāmies kopā, komandā. Viņa šaubījās, piekrītot šim darbam- vai būs spēka, melanoma to izsūc aumaļām. Bet dienas gāja, un dažkārt apbrīnā man trūka vārdu aprakstīt kā viens cilvēciņš pat šādā situācijā un pašsajūtā ar maigu enerģiju dabon lietas darītas un turpina dāsni izstarot savu iekšējo saulīti. Ļoti gribas, lai tā neaizēnota turpina sildīt pati sevi, savu ģimeni un mūs. Valsts nepieciešamās zāles neapmaksā, un, lai gan vēl daudz darāms, lai kopējā situācija ārstēšanas sistēmā uzlabotos, ŠOBRĪD ir steidzami jārīkojas, lai varētu DZĪVOT," raksta Linda.
View this post on Instagram

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Labdarības koncerts "Es nāku, lai tu dzīvotu" notiks šovakar, 3. decembrī, Lielajā ģildē Rīgā.

"Neatkarīgā Rīta Avīze" jau vēstīja, ka Ziedot.lv palīdzību lūdz trīs pacientes, taču pacientu, kuru dzīvības glābšanai ir vajadzīgas zāles, ir vairāk, jo melanomu gadā konstatē vismaz 200 pacientiem. Viena no šīm pacientēm ir Sondra Zaļupe. Pateicoties ziedojumiem, Sondra zāles saņem un savu situāciju viņa pašlaik raksturo: "Esmu sākusi lietot imūnterapiju, pirmā zāļu deva bija grūta, bija blaknes, taču pēc otras - jūtos ļoti labi, varu dzīvot ikdienas dzīvi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas