Bērnam, Ādažos izkāpjot no autobusa, durvīs iespiežas mugursoma; šoferis to sākumā nepamana

tautaruna.lv 11.novembris 2019, 21:21
 
Pixabay
Inga meklē aculieciniekus starpgadījumam, kas noticis aizvadītajā piektdienā - mazas meitenes mugursoma tika iespiesta durvīs, kā rezultātā bērns "vēl kādu gabalu" esot vilkts līdzi braucošam autobusam.

"Ļoti lūdzu atsaukties cilvēkus, kas šodien (8.11.) brauca ar autobusu Rīga (no autoostas izbrauca plkst.15:00) - Ādaži-Kadaga un bija aculiecinieki tam,kā "Sūkņu stacija" pieturā 10 gadīgai meitenītei (melna virsjaka,melni zābaki,gaiša cepure,raiba mugursoma) tika autobusa durvīs iespiesta mugursoma,kā rezultātā bērns atradās jau uz braucamās daļas un tika vilkts līdzi braucošam autobusam vēl kādu gabalu," stāsta meitenes mamma Inga.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Īsā laikā ar ierakstu cilvēki dalījušies teju 6000 reižu.

Ieraksta komentāros atradusies viena no iespējamajām notikušā aculieciniecēm: "Biju šajā autobusā, sēdēju teju pašā priekšā, to incidentu tikai dzirdēju, bet skumjš bija fakts, ka šoferis pēc cilvēku kliedzieniem, ka bērns palika durvīs, piebremzēja un pēc tam čiliņā turpināja ceļu. Nu tā, ka nemaz neizkāpa un nepaskatījās, kas un kā. Lai gan es no savas vietas arī nemaz neredzēju, kas un kā tur, bet šoferim tomēr būtu prasījies painteresēties, kas notiek viņa vadītajā transporta līdzeklī..." norāda Ilma.

"Pēc gadījuma ar manu meitu, kad viņa tumšā ziemas vakarā tika atstāta viena pieturā, jo redz, autobusā nebija vietas.... Tad nu sataisīju skandālu ne pa jokam, un piezvanīja pats direktors, lai atvainotos un teica, ka, ja kas līdzīgs gadās, varu zvanīt viņam 24/7. Veselību meitai!" daloties ar Ādažu sabiedriskā transporta uzņēmuma vadītāju telefona numuru, raksta Sandija.

Jau iepriekš medijos izskanējuši visai šokējoši stāsti par starpgadījumiem, kad sabiedriskā transporta vadītāji nepārliecinās par mazāko pasažieru drošību. Tas licis visai sabiedrībai vairāk domāt par atbildību arī pret svešiem cilvēkiem un viņu drošību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas