Trīs bērnu tēvs lūdz sabiedrības palīdzību, lai spētu turpināt rūpēties par ģimeni

tautaruna.lv 14.oktobris 2019, 23:29
 
Pixabay
Guntim no Skrīveru novada ir 35 gadi, viņš ir aktīvs un strādīgs 3 bērnu tēvs. Pirms 6 gadiem auto avārijā viņš zaudēja kāju, vēsta labdarības organizācija Ziedot.lv.

Pēc ilgstošas atveseļošanās viņam tika piemērota kājas protēze. Protēzes lietošana radījusi lielas grūtības. Iepriekšējā protēze bijusi izgatavota pirms trīs gadiem un tā ir par lielu, jo kāja saraujās. Rezultātā protēze noberzusi kāju savienojuma vietā, veidojušās čūlas, kas sulo un ļoti sāp. Pirms dažiem mēnešiem Guntis saņēma jaunu valsts apmaksātu protēzi, taču tā ir vaļīga, smagnēja un ir piemērota mierīgam dzīvesveidam, kad slodze uz kāju nav tik liela.

Gunta ikdienas gaitas ir diezgan aktīvas, viņš strādā būvmateriālu veikalā par pārdevēju konsultantu. Sākotnēji Guntis cerēja, ka pie jaunās protēzes pieradīs, tomēr tas nebija iespējams. 3 mēnešus viņš bijis uz slimības lapas, bet risinājuma nav.

Guntis baidās zaudēt darbu, jo vēlas strādāt un rūpēties par savu ģimeni. Šobrīd Guntis lieto veco protēzi, cīnās ar uzberztajām čūlām. Guntis ir konsultējies pie ortopēdiem un viņam ir ieteikts risinājums nomainīt protēzes augšējo daļu, lai fiksācijas vieta būtu no silikona un neradītu problēmas. Protēzes čaula, ietvars un stiprinājums maksā 1164.80 eiro. Šādu līdzekļu Guntim nav, tādēļ viņš lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Ziedot iespējams šeit!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas