VIDEO: Sieviete Ērgļos izmisīgi meklē savu pazudušo dēlu

tautaruna.lv 9.oktobris 2019, 13:36
 
bezvests.lv
Sapucējās, apsolīja, ka brauks pie meitas, bet tā arī galamērķī nenonāca un arī mājās neatgriezās, – šis ir stāsts par bezvēsts pazudušo Ērgļu iedzīvotāju Gunti Rasu, kurš pirms divām nedēļām izgāja pa namdurvīm un par sevi vairs nav devis nekādu ziņu. Vīrieša māte ir izmisumā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Savās mājās Ērgļos, Parka ielā, Guntis nav rādījies kopš 25. septembra. Vīrietis minētajā dienā ap plkst. 10.30 devās uz autobusa pieturu, lai brauktu uz Jēkabpili pie meitas un aizvestu viņai mācībām nepieciešamos dokumentus.

Gunta mamma Anna gan pārliecinājusies, ka dēls nav teicis taisnību, jo pie meitas tā arī nav ieradies.

Mamma saka, ja Guntim gadījies kādreiz kur aizkavēties, viņš vienmēr ziņojis, bet tagad nepamet sajūta, ka dēls devies prom uz neatgriešanos. Mājās atstātā kartība par to dod netiešas norādes.

Policija un brīvprātīgie ir pārmeklējuši Ērgļu apkārtni ar domu, ka Guntis varētu būt kaut kur tuvumā, taču diez vai viņš atgriezies dzimtajā pusē, domā mamma, jo dēls tomēr esot redzēts, gaidot autobusu, kas kursē Jēkabpils virzienā.

“Viņš bija autoostā, aizbrauca tālāk. Bet, kur viņš tālāk aizbrauca ar autobusu, to vien Dievs zina. Vai viņš Koknesē iemetās Daugavā, varbūt Pļaviņās izkāpa - iemetās Daugavā, varbūt Jēkabpilī,” saka vīrieša mamma.

Guntim mugurā bija tumša vējjaka, kājās tumšas bikses un smilšu krāsas apavi. Ja kādam ir informācija par vīrieša atrašanās vietu, to var sniegt Valsts policijai, zvanot pa tālruni 110 vai ziņot meklēšanas organizācijai “Bezvests.lv” pa tālruni 22084084.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas