Policija meklē vīrieti, kurš Rīgā no automašīnas nozadzis somu

Portāls nra.lv 11.septembris 2019, 12:41
 
Valsts policija
Valsts policija bija saņēmusi informāciju par to, ka šā gada 5. septembrī pulksten 11.48 degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Dzelzavas ielā, kādam vīrietim no automašīnas tika nozagta soma.
Noziegums tika izdarīts, kamēr cietušais uz brīdi bija izkāpis no automašīnas, neaizslēdzot tās durvis. Izrādījās, ka vēlāk šajā pašā dienā Rīgā, Rušonu ielā, tika nelikumīgi izmantota arī viņa kredītkarte, kas bija atradusies nozagtajā somā.

Saistībā ar notikušo Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas (par zādzību no transportlīdzekļa) un pēc Krimināllikuma 193. panta otrās daļas (par sveša finanšu instrumenta vai maksāšanas līdzekļa nelikumīgu izmantošanu).

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri atpazīst attēlā redzamo vīrieti, zvanot Valsts policijas Rīgas Teikas iecirknim pa tālruņa numuru 67090949, 67090923 vai 22312706, vai arī pa policijas vienoto tālruņa numuru 110! Tāpat policija aicina iedzīvotājus neatstāt savās automašīnās vērtīgas mantas un, pat uz īsu brīdi atstājot automašīnu, to aizslēgt!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas