Lūdz palīdzību 8 gadus veca zēna mammai Ingai, kurai ir smagas veselības problēmas

tautaruna.lv 5.septembris 2019, 1:06
 
Pixabay
Ingai ir 39 gadi, viņai ir augstākā izglītība finanšu jomā, strādā par finanšu konsultanti bankā un audzina 8 gadus vecu dēlu. Diemžēl Ingai ir smagas veselības problēmas, kuras līdz šim viņa varēja pārvarēt, pateicoties ziedotāju atbalstam, ziņo labdarības organizācija "Ziedot.lv".

Pēc intensīvā ārstniecības kursa Inga ir atgriezusies darbā un jau gadu strādā, tomēr ārstniecība ir jāturpina.

Nu jau vairāk kā 2 gadus, paralēli regulārajām vizītēm pie pulmanologa, viņa uzsākusi ārstniecību ar antroposofajiem medikamentiem. Antroposofā medicīna ir uz pacientu vērsta individuāla medicīnas pieeja, kur zāļu un citu terapiju izvēle pamatojas uz cilvēka personību un individualitāti, veicinot pacienta dabisko pašatveseļošanās spēju.

Inga jau kopš bērnības bieži slimojusi ar plaušu karsoņiem. Neskaitāmas reizes gulējusi slimnīcā, pārcietusi arī plaušu operāciju. Pirms pieciem gadiem Ingas veselības stāvoklis krasi pasliktinājies - katru mēnesi atkārtojas hroniskas plaušu karsoņu, bronhītu un astmas lēkmes ar augstu temperatūru, stiprām sāpēm, bezspēku, stipru svīšanu, mokošām klepus lēkmēm, elpas trūkumu. Pēc intensīvā ārstēšanās kursa, lēkmes mazinājās un kopējais veselības stāvoklis uzlabojās.

Inga lūdz palīdzību ārstniecības turpināšanai - zālēm, osteopāta un psihoterapeita vizītēm, ko viņa pati nespēj apmaksāt. Antroposofo medikamentu iegādei katru otro mēnesi ir nepieciešami 330 eiro, osteopāta vizītēm 60 eiro, psihoterapeita konsultācijām līdz pat 200 eiro mēnesī. Kopumā gadu ilgam atbalstam nepieciešami 5100 eiro.

Palīdzēt vari ŠEIT!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas