Ģimeni Rēzeknes pusē, kurā aug pieci bērni, satriec milzīga nelaime

tautaruna.lv 31.augusts 2019, 12:37
 
Ekrānšāviņš no video
Filatovu ģimeni piemeklējusi liela nelaime - viņu divstāvu ēku iznīcināja uguns, kopā ar visu gadiem ilgi uzkrāto iedzīvi, ziņo "Degpunktā".

Ģimenē aug 5 bērni. Daudzbērnu ģimene, kas dzīvo Rēzeknes pusē, palikusi bez mājām.

Nelaime piezagās kādas darba dienas naktī. Ģimene bija jau devusies pie miera, bet par laimi laikus pamodās, lai spētu izglāties paši.

Izrauti no miega, mājinieki krita panikā. Pieaugušie cilvēki cauri dūmiem skrēja uz bērnu istabām, lai atrastu un izglābtu savas atvases. Vecmamma, kurai ir 77 gadi, pakrita pa ceļam uz izeju un guva traumu, savukārt bērni bailēs nespēja ne paskriet, ne parunāt.

Ēka ir nodegusi līdz pamatiem. Pašvaldība piedāvā pagaidu dzīvokli tuvējā ciemā, taču, mājas saimniece Kristīne stāsta, ka nams kaut kā būs jāatjauno.

Pagaidām aizdegšanās iemesls nav precīzi noskaidrots, taču ģimene pieļauj tikai vienu versiju, proti, noticis elektrības īssavienojums. Ikviens, kurš spēj palīdzēt cietušajiem atjaunot nopostīto māju, ir aicināts zvanīt uz ziedojumu tālruņiem - zvanot uz 90067088 var ziedot 1,42 eiro, bet uzgriežot tālruņa numuru 90006860 tiks dāvināti 4,27 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas