Meitene autobusā Rīgā atstāj vērtīgu mantu; palīdzi atrast!

tautaruna.lv 21.augusts 2019, 20:27
 
Ilze Zvēra/F64 Photo Agency
Ilze ar sociālo tīklu palīdzību cer atrast vērtīgu mantu, ko netīšām atstāja autobusā uz sēdekļa.

Ilze raksta, ka pirmdiena 44. maršruta autobusā Rīgā aizmirsa klēpjdatoru Macbook Air 11".

"Šodien braucu ar 44. autobusu (virzienā uz Ziepniekkalnu) plkst. 14.30 no pieturas Zolitūdes iela līdz Jūrkalnes ielai un aizmirsu savu datoru uz sēdekļa. Datora vairs nav šajā autobusā. Dators ir sudraba krāsā, tas atradās tumši zilā somā ar rāvējslēdzēju," raksta Ilze, lūdzot sazināties ar viņu, ja kādam ir kāda informācija par datora atrašanos vietu.

Dators no autobusa pazudis 30 minūšu laikā. Lai arī Rīgas sabiedriskajā autobusā ir novērošanas kameras, "Rīgas satiksme" tām ļauj piekļūt tikai ar policijas rīkojumu, kādam komentētājam atbild meitene.

Jau iepriekš esam rakstījuši par līdzīgiem gadījumiem, kad sabiedriskajā transportā tiek atstātas vai pazaudētas personīgās mantas.

Ja kaut kas ir aizmirsts, tad pēc iespējas ātrāk nepieciešams doties uz šo transportu. Ja tas neizdodas, tad nekavējoties jāzvana uz numuru 80001919. Jāizstāsta, kas noticis un dispečers sazināsies ar transportlīdzekļa vadītāju, kurš gala pieturā pārbaudīs salonu, norāda pašvaldības portāls riga.lv.

Transportā atrasti maisiņi ar ēdienu - ne ilgāk, kā piecas dienas, pēc tam tie tiek izmesti. Ja priekšmets ilgi nebojājas, tad tiek glabāts aptuveni gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas