Jūrā pazudušā mākslinieka meklētāji lūdz palīdzību

tautaruna.lv 19.augusts 2019, 16:00
 
Valsts policija
Kopš aizvadītās nedēļas nogales policija un ģimene meklē mākslinieku un pieredzējušo laivotāju Aigi Auderu, kurš piektdien ar kajaku devies no Kolkas uz Roņu salu. Joprojām nav zināms, kas ar viņu noticis, tomēr, kā liecina informācija sociālajā tīklā facebook, tad viņa meklētāji nav atmetuši cerību mākslinieku atrast.
Kāda sieviete, kura kā noprotams piedalās A.Audera meklēšanā, sociālajā tīklā facebook pirmdienas pēcpusdienā ievietojusi šādu lūgumu: "Joprojām meklējam Aigi Auderu! Ja kādam ir zināms kāds draugs,rads, paziņa vai kaimiņš,vienalga kāds, kurš, varētu, zinātu, dzīvo vai šobrīd brauc,laivo,peld, principā kaut skrien pa ūdens virsu virzienā Kolkā, Roņu sala,Kurasare, Sāremā padodiet ziņu šim cilvēkam,lai vēlreiz pārlaiž acis krasta zonai!Paši jau x-stundas staigājam gar Kuresāre krastiem,bet ne visur šeit var piekļūt! Derēs jebkāda informācija."
Jau vēstīts, ka policija un tuvinieki meklē1960. gadā dzimušo Aigi Auderu, kurš 16. augustā ap pulksten 08.00 ar jūras kajaku devies no Kolkas uz Roņa salu Igaunijā. Pēc pulksten 11.00 ar viņu nav bijusi iespēja sazināties.
Aicinām atsaukties ikvienu, kurš zina pazudušā vīrieša atrašanās vietu, vai arī atrod viņu vai viņa kajaku! Ar policiju iespējams sazināties, zvanot pa tālruņa numuru 63202700 vai 110!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas