AICINA palīdzēt 8 gadus vecajam Mārtiņam

tautaruna.lv 23.jūnijs 2019, 13:00
 
Pixabay
Ar biedrības "Palīdzēsim viens otram" palīdzību labdari cenšas savākt nepieciešamos līdzekļus 8 gadus vecā Mārtiņa operācijai. Tā jau ir otrā operācija, kas nepieciešama zēnam.
Ar “Palīdzēsim viens otram” ziedotāju atbalstu pirmā operācija tika veikta Vācijā 2018.gadā, un šobrīd operācija ir nepieciešamais ārstniecības procesa turpinājumam.
Pagājušā gada augustā labdari uzsāka līdzekļu vākšanu Mārtiņam (šobrīd jau 8 gadi), lai nodrošinātu steidzamu gūžas operāciju. Mārtiņam 4 gadu vecumā tika konstatēta gūžu slimība Pertes, kuras rezultātā noirst gūžas kauls, kas ar laiku atjaunojas. Kopīgiem spēkiem izdevās savākt nepieciešamo naudas summu, un operācija Vācijā tika veikta, turklāt sekmīgi!
Kā šī gada pavasarī stāstīja Mārtiņa mamma (teksts nerediģēts), “Mārcim pēc operācijas sokas pozitīvi. Vingrojam, peldam, braucam ar riteni, mācas pirmā klasē. Rtg sutījām ārstam, vis izskatoties ļoti smuki. Dzīvē kāja ir nedaudz īsāka. Redzēs ko teiks klātiene. [..] Vis pozitīvakais - muguriņa vairs nav sāpējusi! Skrien, cik jaudas, jo dr atļauj. Kopumā dzīve pēc operācijas uzlabojusies par 99%”
Šobrīd, lai pilnībā nodrošinātu neatgriezenisku veselības stāvokļa uzlabošanos, un pabeigtu iesākto veselības stāvokļa nodrošināšanā, Mārtiņam nepieciešama otra operācija, kuras laikā paredzēts izņemt skrūves un metāla stieni, kuru gūžā ievietoja pirmās operācijas laikā, lai novietotu gūžu pareizā leņķī.
Arī šoreiz paredzēts, ka operācija notiks tajā pašā Vācijas klīnikā, kur tika veikta pirmā, jo Latvijā šādas skrūves un metāla stieņus nemaz neizņem. Plānotās operācijas izmaksas šoreiz sastāda EUR 11 445,59, taču tās nedaudz varētu mainīties, atkarībā no tā, kādas papildus manipulācijas vēl būs nepieciešamas.
"Un atkal “Palīdzēsim viens otram” komandas vārdā vēlamies uzsvērt, ka, kopīgiem spēkiem mēs varam nodrošināt, ka Mārtiņam tiek sniegta tik nepieciešamā palīdzība v veselības stāvokļa uzlabošanā. Aicinām ziedot Mārtiņa ārstēšanai: biedrība "Palīdzēsim viens otram." reģistrācijas Nr. 40008260372 AS “Swedbank”, konta Nr. LV06HABA0551043090995 vai PayPal : palidzesim.viens.otram@gmail.com Ar norādi: Mārtiņa operācijai" raksta labdari.
Biedrībai “Palīdzēsim viens otram” ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, un gan privātpersonas (iesniedzot VID gads ienākumu deklarāciju), gan uzņēmumi var saņemt ienākuma nodokļa atlaidi no ziedotājām summām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas