Lūgums palīdzēt! Liela nelaimē jau otro reizi ģimene zaudē visu

tautaruna.lv 14.jūnijs 2019, 9:06
 
Ekrānšāviņš no facebook
Šonedēļ sociālajā tīklā facebook ievietots lūgums palīdzēt ģimenei, kuru jau otro reizi skārusi liela nelaime.
"Vēlamies lūgt līdzcilvēku palīdzību! Manas draudzenes ģimenei ir notikusi nelaime. Izstāstīsim visu stāstu, lai ir saprotams, kādēļ ir radušās šādas nepieciešamības. Stāsts ir ļoti bēdīgs, jo cilvēki ir zaudējuši visu divreiz! Pirms vairākiem gadiem ģimenes celto un loloto māju nopostīja uguns, māja nodega līdz ar pamatiem, bērnības fotogrāfijām, un visu, kas ģimenei bija! Pateicoties pašvaldībai, draugiem, paziņām un nepazīstamiem cilvēkiem ģimenei tika saziedots viss nepieciešamais kā arī treileris, kurā apmesties vasarā (kur vēljoprojām atrodas nodegušās mājas pamati, jo diemžēl finansiālu iemeslu dēļ nebija iespēja to uzbūvēt no jauna), lai pieskatītu visu mūžu loloto dārzu, iegādātās vistas, zosis, trušus, lai būtu no kā iztikt," raksta ieraksta autore.

"Diemžēl šī gada 11.jūnijā, kad pāri Latvijai plosījās vētra, nelaime skāra šo ģimeni otro reizi, sadragājot viņu māju- treileri un pašus! Lielā vēja lauztajam kokam krītot tika traumēti draudzenes abi vecāki! Lai izglābtos no nelaimes, ar kājas lūzumiem draudzenes tētis 2 stundas ir cīnījies, lai tiktu laukā no treilera un sauktu kādu palīgā, lai izglābtu sievu! Sieva tika izvilkta ar specializētas tehnikas palīdzību pēc 3.5 stundām. Paldies, Dievam, traumas nav dzīvībai bīstamas, būs nepieciešams veikt operācijas un būs ilgs atveseļošanās process. Tas ko vēlamies lūgt- varbūt kādam ir treileris vai dzīvojamais vagoniņš, kas paśiem nav nepieciešams vai par mazākām naudām pārdodams..,TV, mikroviļņu krāsns, jotul krāsniņa, tējkanna."

Ikviens, kurš var ģimenei palīdzēt, lūgts skatīt sīkāku informāciju šeit.

Arī ziņu aģentūra LETA vēstīja, ka abi vecāki patlaban atrodas Cēsu slimnīcā diezgan smagā stāvoklī. "Tētim ir labās kājas lielā lielakaula lūzums divās vietās un būs nepieciešama operācija. Savukārt mammai ir vēdera dobuma trauma, un ārsti vēl veic izmeklējumus. Skaidrs, ka vecākiem atveseļošanās prasīs ilgu laiku," norādījis cietušo dēls.

Viņš stāstīja, ka tajā brīdī, kad viņš ieradies mājā, pagalmā valdījusi postaža, jo negaiss bijis ļoti spēcīgs un nav saaudzējis ne augļu kokus, ne ogulājus.

"Pirms gadiem desmit pilnībā nodega vecāku māja. Pašvaldība viņiem ir piešķīrusi dzīvokli trīs kilometru attālumā no mājvietas. Savukārt vasarās vecāki dzīvoja vagoniņā vecajā mājvietā, kur viņi kopj dārzu un tur putnus," sacīja Feldmanis.

Viņš ir pateicīgs cilvēkiem par atsaucību un atbalstu, jo patlaban elektropreces jau ir saziedotas. Vēl ļoti būtu vajadzīgs dzīvojamais vagoniņš, kur vecākiem atgriezties no slimnīcas, lūdza dēls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:38

Jaunākās diskusijas