Radio žurnālistes 16 gadus vecajai meitai atklāta smaga slimība; nepieciešama palīdzība!

tautaruna.lv 10.jūnijs 2019, 19:27
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Sofijai ir 16 gadi un par diagnozi hepatoblastoma meitene uzzināja, gatavojoties izlaiduma eksāmeniem. Sākumā visi slimības simptomi tika ignorēti, norakstot tos uz stresu, pusaudžu vecumu un citiem ikdienas faktoriem. Taču maija sākumā veselība strauji pasliktinājās un tika atklāta onkoloģiska saslimšana, norāda labdarības organizācija Ziedot.lv.

Sofija ir uzsākusi ārstniecību un nezaudē optimismu un ticību, ka atgūs veselību un dzīve turpināsies. Jauniete sapņo strādāt animācijas mākslā un kādu dienu apmeklēt Japānu.

Hepatoblastoma ir rets vēža veids, kas Latvijā maz pētīts un ārstēts. Tādēļ BKUS uzsākto ārtēšanu nepieciešams turpināt Saint-Luc (Beļģija) klīnikā, kura specializējusies šajā diagnozē. Sākotnējās izmaksas ir 60 000 eiro, kas ietver gan ķīmijterapiju, ķirurģisku operāciju, rehabilitāciju un citas manipulācijas.

Anna un Vadims lūdz palīdzēt glābt viņu meitu Sofiju!

"Latvijas Radio 4 žurnālistes Annas Strojas meitai Sofijai ir nepieciešama mūsu visu (ne tikai mammas darba zinātāju) atbalsts — tie, kuriem ir iespēja, esiet solidāri! Liels paldies!" palīdzības lūgumam pievienojies mediju pētnieks Tālivaldis Kronbergs.

Ja vari palīdzēt Sofijai, ZIEDO!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas