Vecmamma meklē pazudušo 14 gadus veco Nikolu

tautaruna.lv 17.maijs 2019, 18:04
 
Bezvēsts.lv
14 gadus vecā Nikola Mališeva 15.maijā ap plkst.15 patvaļīgi, neziņojot neko savai aizbildnei (vecmammai), aizbrauca uz Rīgu ar autobusu kopā ar jaunu paziņu - vienaudzi, kurai, pēc Nikolas radinieku teiktā, ir nosliece uz klaiņošanu, ziņo Bezvēsts.lv.

Vakar aculiecinieki redzēja viņas Ozolniekos (pie Jelgavas), dabas takā. Ieraugot cilvēkus meitenes bēga. Nikolas aizbildnei un vecmātei, pusaudze uz zvaniem neatbilda. Pēdējo reizi redzēta 15.maijā ap plkst. 9 no rīta Limbažu novada ģimnāzijā. Uz zvaniem šobrīd neatbild. Telefons ir izslēgts.

Līdzi bija: divas somiņas, viena plecu soma melni bēžā krāsā, otra mugura somiņa miesaskrāsā ar spīguļiem uz vāciņa, zelta ķēdīte, zelta gredzens ar maziem baltiem akmentiņiem uz kreisās rokas, mobilais telefons HUAWEY.

PAZĪMES: Augums 160 cm, normālās miesasbūvēs. Runā krieviski un angliski.

Bija ģērbusies: zilās džinsu biksēs ar caurumiem ceļgalos, sarkanā džemperī ar baltu vertikālo svītru uz piedurknēm (līdzi otrs arī sarkans džemperis un melni legingi ar vertikālām svītrām, kuri sānos baltā un rozā krāsā). Kājās - sporta kurpes melnas slēgtas ar spīguļiem virspusē.

Visiem, kas ir redzējuši pazudušo meiteni, steidzīgi lūdz ziņot policijai pa numuru 110 vai bezvests.lv pa telefonu 22 084 084

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas