"Nekad nebūtu domājis, ka man šādi dzīvē notiks"; puisis lūdz palīdzību

tautaruna.lv 23.aprīlis 2019, 19:51
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Nelaime notikusi ar jaunu puisi no Rīgas. Vien stundas laikā vīrietis ugunsgrēkā zaudēja visu iedzīvi un tagad viss jāsāk no jauna.

"Nekad nebūtu domājis, ka kādreiz arī man šādi dzīvē notiks, bet redz, tas prasīja tikai 1 stundu, lai šī laika periodā visa mana iedzīve nodegtu manu acu priekšā. Nenovēlu nevienam, ko tādu piedzīvot savā dzīvē, lai vai, kas būtu izdarīts.

Tas viss notika tikai dēļ laptopa, kurš bija izlādējies un tā baterija uzliesmoja (tā to secināja eksperti, kuri apskatīja notikuma vietu). Ļoti paveicās, ka neviens necieta un uguns nebija izplatījies tālāk par manu dzīvokli.

Bildēs redzamās drēbes ir mana darba forma. Tas ir viss, kas man ir palicis, neskaitot jaku un kurpes, kas ir manas.

Tiešām liels paldies visiem maniem draugiem kuri mani atbalsta šajā grūtajā brīdī. Negribot man pašam, nākas uzkraut savu nelaimi uz citiem, jo ir jāpārnakšņo pie draugiem. Vēlos Jums lūgt finansiālu palīdzību, jo šobrīd katrs eiro man ir svarīgs, lai spētu nostāties uz savām kājām," raksta puisis.

Ja vēlies palīdzēt Edijam, bankas konta informāciju atradīsi šeit!

Otrajās Lieldienās Latvijā reģistrēti 63 kūlas un 19 meža ugunsgrēki, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta operatīvā informācija.

Tāpat veikti 17 glābšanas darbi. Savukārt Aizputes novadā no ūdenskrātuves tika izcelts noslīcis cilvēks, bet Daugavpils novadā no dīķa tika izcelti divi noslīkuši cilvēki. Visos gadījumos noslīkušie cilvēki nodoti Valsts policijas darbiniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas