17 gadus vecā Anastasija nestaigā, nerunā un nespēj pati paēst; palīdzi!

tautaruna.lv 14.marts 2019, 23:05
 
Pixabay
Anastasijai ir 17 gadi, viņai kopš dzimšanas ir reta un ļoti smaga diagnoze Volfa – Hiršhorna sindroms. Meitene nestaigā, nespēj pati paēst, ne apģērbties. Lai arī viņa nerunā un nekā citādi nekomunicē ar apkārtējiem, viņai patīk atrasties starp bērniem. Ikdienā viņai patīk savā nodabā spēlēties ar rotaļlietām, klausīties mūziku. Ar pieaugušā palīdzību var pārvietoties nelielus attālumus, vēsta ziedot.lv.

Lai uzlabotu Anastasijas veselības stāvokli, ir nepieciešamas regulāras nodarbības un rehabilitācija. Rehabilitācija sanatorijā stiprina meitenes imunitāti un samazinās saslimšanas ar elpošanas ceļu slimībām.

Pateicoties ziedotāju atbalstam, Anastasijai ir bijusi iespēja apmeklēt delfīnterapijas kursu Klaipēdas delfinārijā. Pēc saņemtās terapijas meitenei uzlabojās psihoemocionālais stāvoklis, vieglāk kontaktēties ar citiem cilvēkiem. Meitenei ir interese par apkārt notiekošo. Anastasija labāk orientējas telpā, uzlabojas garastāvoklis, vispārējais tonuss, kā arī kustību aktivitāte.Meitene ir pilnībā jāaprūpē un nepārtraukti jāpieskata. Anastasija dzīvo divatā ar mammu Janīnu, kas par viņu nepārtraukti rūpējas.

Ģimene lūdz ziedotāju palīdzību, lai Anastasija varētu saņemt:

  • Osteopātisko ārstniecību - 360 eiro;
  • Rehabilitācijas kursu centrā „Tērvete” - 755 eiro;
  • Delfīnterapiju un ar to saistītos izdevumus - 1720 eiro.

Lai nodrošinātu Anastasijai ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumus, gadā kopā nepieciešami 2835 eiro, no kuriem 182 eiro jau ir pieejami no 2018. gada saziedotās, bet vēl neizmantotās summas. Līdz ar to 2019. gadā no ziedotājiem tiek lūgts 2635 eiro.

ZIEDO!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas