Puisis Rīgā meklē Valentīndienas ballītē satiktu meiteni, kuru nespēj aizmirst

tautaruna.lv 19.februāris 2019, 3:03
 
Pixabay
Pēc Valentīna dienas ballītes Rīgas klubā puisis meklē meiteni ar kuru pārmijis dažus vārdus, taču nav pat uzzinājis viņas vārdu.

Klubs "Četri balti krekli" sociālajā tīklā Facebook raksta, puisis vārdā Andrejs meklē "skaistu bruneti oranžās džinsa biksēs un gaišā krekliņā", ar kuru naktī no piektdienas uz sestdienu Valentīndienas ballītē pārmijis pāris vārdus un "nu nevar aizmirst", tāpēc vērsies pie kluba pēc atbalsta meitenes atrašanā.

Ekrānuzņēmums no Facebook

"Neesot pat apmulsumā noskaidrojis Tavu vārdu. Vairākkārtīgi minēja, cik skaista izskatījies un ka pašlaik kožot elkoņos, ka vakar nav saņēmies atkārtoti pienākt Tev klāt! Jūsu saredzēšanās bija amizanta - viņš sajauca labierīcības, kungu tualetes vietā iesteidzot dāmu, kam sekoja īsa saruna. Meitene, ja atpazīsti sevi, lūdzu, dod mums ziņu. Ja šo lasa kāds, kas pēc apraksta atpazīst meiteni, arī dodiet ziņu - palīdzēsim šai romantiskajā laikā Andrejam atrast daiļo būtni, kas viņu acīmredzami apbūrusi!" raksta klubs.

Svētā Valentīna diena jeb Visu mīlētāju diena, ir mīlestības svētki, kas katru gadu daudzās valstīs tiek svinēti 14. februārī. Šajā dienā mīļotie cilvēki ar apsveikumiem un dāvanām pastiprināti pauž savu mīlestību vienam pret otru. Tāpat notiek tematiskās ballītes izklaides vietās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas