LŪDZ PALĪDZĪBU! Mazam puisēnam nepieciešams atbalsts bērnu cerebrālās triekas ārstēšanai

tautaruna.lv 30.decembris 2018, 12:38
 
Personīgais arhīvs
Kristapa mamma Inga lūdz cilvēku palīdzību, lai varētu segt viņas dēliņa, kuram jau bērnībā konstatēta bērnu cerebrālā trieka un simtomātiska epilepsija, rehabilitācijas kursa izdevumus.

"Mīļo manu,eņģelīt, Kā tev varu pasacīt? Pateikt paldies, ka tu sargā un pie savas rokas vadā. No sirds lūdzam piepildīt mazā Kristapiņa sapni, lai viņš varētu turpināt ārstēties.KATRS CENTS IR NO SVARA, LAI ATMAKSĀTU KRISTAPIŅA REHABILITĀCIJAS RĒĶINU. Pirmā iemaksa tika veikta, bet jasavāc atlikusī summa , lai atmaksātu pilnībā rehabilitācijas rēķinu Kristapiņam. Sagādāsim Kristapam brīnumu. Straujiem soļiem tuvojas Jaunais gads un Kristapiņam nākamais rehabilitācijas kurss," raksta Inga.

Viņa norāda, ka ir zināms intensīvā rehabilitācijas kursa laiks, kas plānots no nākošā gada pavasara Slovākijā "Adelli centrā". Tas būs laika posmā no 11. - 23. martam.

Puisēnam jau kopš dzimšanas ir uzstādīta smaga diagnoze - bērnu cerebrālā trieka un simtomātiska epilepsija. Pēc smaga un neatlaidīga darba Kristapam epilepsijas lēkmju vairs nav. Kristapam ir uzlabojusies veselība, un viņš ir ļoti omulīgs, sabiedrisks.

Kristaps mācas speciālajā skolā 1. klasē. Darbiņus cenšas darīt kopā ar asistenti, kura viņu skolā pa dienu aprūpē. Tur notiek ne tikai mācības, bet arī strādā speciālisti - fizioterapeits un logopēds. Pagaidām reizi nedēļā Kristaps dodas uz ģimenes un bērnu attīstības centru "Brīnumiņš", kurā ar bērniņu strādā jauka fizioterapeite. Brīvdienās Kristaps dodas uz reitterapijas nodarbībām Jaunķemeros.

"Nodarbības apmeklē ar prieku, jo Kristaps saprot, ka speciālisti vēlas viņam palīdzēt Lai turpinātu atveseļošanos nepieciešams arī nākamā gadā intensīvais rehabilitācijas kurss. Rehabilitācijas kurss izmaksā 4977,65 EUR.(summā ietilpst rehabilitācijas , ceļa un dzīvošanas izdevumi. Ja varat palīdzēt ziedojat: ​​​​​​​Inga Lazdāne SWEDBANK LV98HABA0551023851620 SEB LV16UNLA0050009241171 CITADELE LV06PARX0006057090001 Paypal konts evucis325@inbox.lv Maksājuma mērķis: Rehabilitācijai Kristapam Lazdānam 2019.gadā 11. - 23. marts," raksta puisēna māmiņa.

Viņa apliecina, ka šobrīd nepieciešami vēl 3213 eiro. Inga pateicas visiem, kuri šogad atbalstījuši Kristapu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas