FOTO: Kā Sarkandaugavas kanālā notika bezvēsts pazudušā Edgara Kamerovska meklēšana

tautaruna.lv 25.decembris 2018, 16:05
 
bezvests.lv
Ap 20 organizācijas Bezvēsts.lv brīvprātīgo svētdien, 23.decembrī, Rīgas Sarkandaugavas kanālā pārbaudīja vienu no 31 gadu veca Edgara Kamerovska pazušanas versijām, informē organizācija, kura nodarbojas ar bezvēsts pazudušu cilvēku meklēšanu.

Edgars Kamerovskis 11.decembrī izgāja no mājām un līdz pat šim brīdim nav atgriezies vai devis kādas ziņas par sevi. Brīvprātīgo grupa, kuras sastāvā bija meklēšanas instruktori, kinologi ar suņiem, zemūdens meklēšanas ultraskaņas iekārtu operatori un brīvprātīgie ūdenslīdēji, rūpīgi pārbaudīja kanāla dibenu gar krasta zonu mola rajonā Vecmīlgrāvī. Visas aizdomīgās vietas un objekti, ko atklāja eho- kamera un ko pamanīja speciālisti uz sonora ekrāna, tika atkārtoti pārmeklēti ar kuteri.

Meklēšanas rezultātā cilvēka ķermenis netika atrasts. Brīvprātīgie speciālisti vēl pārbaudīs videomateriālus, kas ir iegūti meklēšanas rezultātā un sniegs savu slēdzienu. Iespējams, ka kādus kanāla dibena rajonus nāksies pārmeklēt vēlreiz. Meklēšanas darbiem traucēja vējainais un aukstais laiks, kā arī diezgan spēcīgā straume un intensīvā kuģošana kanālā, kā arī milzīgais gružu daudzums kanāla dibenā - uz sonora ekrāna bija redzamas gan automašīnu riepas, riteņi un pat velosipēds, raksta bezvēsts.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas