Tirgotājs meklē pircēju! Ziemassvētku tirdziņā Rīgā kļūdas dēļ klients samaksā divreiz

tautaruna.lv 14.decembris 2018, 11:01
 
Pixabay
Ar sociālo tīklu palīdzību kāda Ziemassvētku tirdziņa tirgotāja cenšas atrast cilvēkus, kuri par vienu preci norēķinājušies divreiz.

"Otrdien 11. decembrī, Dominas Ziemassvētku tirdziņā pie manis iepirkās pāris - pirka pelēkus auskariņus. Vēlējās maksāt ar karti, taču terminālis uzrādīja tehnisku problēmu un rādīja, ka darījums ir kļūdains un nav noticis. Taču šodien manā kontā ienāca šī te naudiņa!!Kaut kas tehniski ir nogājis greizi. Nezinu, vai tas ir iespējams, bet es kaut kādā veidā ļoti vēlos atrast šos cilvēciņus un atgriezt viņiem atpakaļ naudiņu un atvainoties! Varbūt ar Facebook spēku izdodas šos cilvēciņus atrast!Padalāmies, lai raksts nonāk līdz īstajiem cilvēkiem!" aicina Māra.

Ar ierakstu cilvēki dalījušies vairāk nekā 13 tūkstošus reižu.

Kā iepriekš vēstīts, no 11. decembra tirdzniecības centrā "Domina Shopping" norisināsies lielākais Ziemassvētku tirdziņš Latvijā, kurā līdz pat gada nogalei no teju 200 pašmāju amatniekiem un ražotājiem būs iespēja iegādāties visdažādākos gardumus, rotas un skaistas, oriģinālas dāvanas. Jau ceturto gadu pēc kārtas šajā norisē piedalīsies arī Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonds ar savu Labdarības tirdziņu. Tajā, savukārt, būs pārstāvēti 50 tirgotāji - cilvēki ar invaliditāti un seniori.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas