FOTO: "Fūre" izraisa smagu avāriju uz Liepājas šosejas; pamet sievietes iespiestas auto

tautaruna.lv 13.decembris 2018, 17:50
 
Pixabay
Daniela ar sociālo tīklu palīdzību cer atrast smagās automašīnas šoferi, kurš pirms nedēļās esot izraisījis avāriju uz ceļa Rīga-Liepāja un pametis notikuma vietu.

"Turpinām meklēt fūres šoferi, kurš 6. decembra vakarā uz Rīga - Liepāja šosejas izgriezās no krustojuma, izraisot avāriju.

6. decembrī ap plkst. 20:00 cietu autoavārijā, braucot ar melnas krāsas VW Golf 4. Sadursme notika ar pelēku fūres piekabes sānu. Negadījums notika uz Rīgas - Liepājas sošejas, netālu no kafejnīcas “Irbēni”. Par laimi, nedz man, nedz arī blakussēdētājai nopietnas traumas nav konstatētas, tomēr ir nodarīts pāri morāli, fiziski un finansiāli.

Vēršos šeit pēc palīdzības atrast fūres šoferi, kurš negadījuma vietu pameta! Paldies cilvēkiem, kuri piestāja un neatstāja mūs vienas. Šoferis brauca tālāk Rīgas virzienā. Ja kādam ir kāds info, ziņojiet, jo pagaidām nekas neliecina par to, ka policija spēs palīdzēt," raksta Daniela.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs satiksmes dalībnieki. Kopā ceļu satiksmes jomā sastādīti 395 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 76 par ātruma pārsniegšanu, septiņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens - narkotisko vielu iespaidā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas