Lūdz atsaukties! Asinsdonoru centrā trūkst asiņu

tautaruna.lv 4.decembris 2018, 11:33
 
Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency
Valsts asinsdonoru centrs (VADC) aicina atsaukties O rēzus negatīvo asins grupu donorus. Tāpat nepieciešams papildināt O un A rēzus pozitīvo asins grupu krājumu.

Asinis iespējams ziedot VADC Sēlpils ielā 9, Donoru pieņemšanas vietā Merķeļa ielā 11, RAKUS Gaiļezers un citās Asins sagatavošanas nodaļās. Šodien VADC dodas uz trim izbraukumiem. Mobilais autobuss viesosies pie “All media Latvia” Dzelzavas ielā 120G, bet izbraukumi telpās plānoti Vidzemes augstskolā un Ludzas tautas namā, Ludzā.

Trešdien, 5. decembrī, asinis no plkst. 10.00 līdz 14.00 varēs ziedot mobilā autobusa izbraukumā pie Brīvības pieminekļa, kā arī no plkst. 09.00 Demenes, bet plkst. 10.00 Auces kultūras namos.

Ceturtdien, 6. novembrī, no plkst. 09.00 ziedot varēs Rogovkas ambulancē, Rogovkā, Nautrēnu pagastā, kā arī no plkst. 10.00 Kandavas sociālās palīdzības centrā Jelgavas ielā 4A

Lai ziedotu asinis, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID), laika taupīšanas nolūkos donora pieteikumu un anketu iespējams aizpildīt iepriekš elektroniskā formātā: anketa, Donora pieteikums.

Jaunākā informācija par asins ziedošanu un izbraukumiem: www.donors.lv, VADC bezmaksas uzziņu tālrunis: 80000003.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas