Jauna rēzekniete jau 10 gadus cīnās ar lieko svaru; lūdz sabiedrības palīdzību

tautaruna.lv 15.novembris 2018, 16:51
 
F64
Portālā "ziedot.lv" publicēts lūgums palīdzēt 29 gadus vecajai Tatjanai no Rēzeknes, kura neveiksmīgi cīnās ar lieko svaru.
Jaunā sieviete sapņo par darbu, ģimeni un bērniem, bet nu jau 10 gadus viņa cīnās ar lieko svaru, kas sasniedzis jau 200 kilogramus un ir medicīniska problēma.

Līdz ar svara pieaugumu Tatjanai ir paaugstināts asinsspiediens, attīstījies cukura diabēts, hormonālie traucējumi, muguras un locītavu sāpes. Šobrīd Tatjanai ir arī nopietnas grūtības pārvietoties sāpju un elpas trūkuma dēļ. Dažu minūšu gājiens viņai var prasīt pat vairāk kā pusstundu laika. Tatjana nodarbojusies ar sportu, izmēģinājusi visdažādākās diētas, lietojusi zāles, bet viņas stāvoklis nav uzlabojies.

Šobrīd endokrinologs Tatjanai ir nozīmējis kuņģa samazināšanas operāciju. Tā ir Tatjanas pēdējā cerība svara samazināšanai, veselības stāvokļa uzlabošanai un normālas dzīves sākšanai.

Operācija maksā 2500 eiro. Veselības stāvokļa dēļ Tatjana jau vairākus gadus nestrādā. Tatjanas vecāki ir ar invaliditāti, ģimene dzīvo pieticīgi. Tatjana ļoti lūdz līdzcilvēku palīdzību operācijas izmaksu segšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:21

Jaunākās diskusijas