Astoņgadīgajai Viktorijai slimības dēļ ikdiena ir ciešanu pilna; aicina ziedot!

tautaruna.lv 25.septembris 2018, 19:25
 
Pexels
Astoņgadīgā Viktorija sirgst ar ļoti smagu ģenētisku ādas saslimšanu, kas viņas ikdienu padara ciešanu pilnu gan viņai, gan viņas vecākiem. Slimība ir ģenētiska, to izārstēt nav iespējams, taču pastāv cerība ievērojami mazināt slimības radītās sekas, atvieglot grūto ikdienu, mazināt Viktorijas sāpes un kaut mazliet darīt priekpilnāku un bērniem ierastāku viņas bērnību.

Ģenētiska ādas slimība - Epidermolysis Bullosa simplex - nozīmē to, ka virsējais ādas slānis neturas pie apakšējiem, tāpēc ir viegli ievainojams un atraujams pat pie niecīgas berzes. Dzīve ar šo slimību ir drauds ik uz soļa savainot ādu, kas rada mokošas tālākās sekas.

Ikdienā ļoti jāuzmanās, lai neiegūtu netīšus ādas ievainojumus. Kopš dzimšanas bērnam ir noteikta invaliditāte un īpaša kopšana.

Pastāv liela cerība uzlabot veselību. Klīnikā Sanktpēterburgā Viktorijai ir iespējams veikt ārstēšanu ar cilmes šūnu terapijas palīdzību, intravenozi ievadot organismā donoršūnas, kā arī lietojot donoršūnu kompreses uz bojātajām vietām. Tas varētu veicināt stāvokļa uzlabošanos, pasargāt bērnu no sāpēm un atvieglot ikdienu.

Nepieciešamā naudas summa ārstēšanai: 12 500 euro. Izmaksās ietilpst infūzijas, kompreses, analīžu un izmeklējumu veikšana, speciālistu konsultācijas, īslaicīga uzturēšanās slimnīcā.

Palīdzēsim kopīgi īstenot Viktorijas un viņas vecāku cerību!

Ziedot iespējams fonda „Tavs Atbalsts”vietnē:
https://www.tavsatbalsts.lv/lv/ziedojumi/genetiskas-adas-slimibas-arstesana-viktorijai.html#pledge-0

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas